|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία παιδιά, πάντα τέτοια.
Βάλτε ονόματα στις φωτογραφίες να ξέρουμε ποιος είναι ποιος και εμείς που είμαστε μακρυά... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι ρε σεις ??? Τον εχει δει κανεις να τρωεί ??? Προλαβαινεις να τον δεις ???
Μονο τον ηχο απο το μασελάκι που ανοιγοκλείνει ακους... Και εναν θορυβο βζζζζνννννννν ...σλουρπ σλουρπ.... Όπως κανει ο "Ταζ" !!!!! Δεν ειδατε την τουλούμπα (που δεν του αρεσε κιολας....και καλά) ασαλιωτη την κατεβασε..... Του φερε στο μυαλο αναμνησεις......χαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρηκα πάρα πολύ που παρευρεθηκαμε με τον φίλο μου τον Θάνο σε αυτήν την όμορφη ψαροσυναντηση και γνώρισα τα παιδιά του φόρουμ. Νίκο (voa) χάρηκα για την γνωριμία μας. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην μου τύχει κάτι και αναγκαστουμε να φύγουμε από νωρίς.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
A ρε Νικολακη πως την καταπινεις την τουλουμπα.
![]() ![]() Χαρηκα πολυ που συναντηθηκαμε και τα ειπαμε.Πολυ γελιο λεμε. Την επομενη φορα θα συναντηθουμε σε κανα σουβλατζηδικο για να χουμε και κατι για να γλυστραει η μπυρα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα με πηρε ο υπνος χεχε
![]() ![]() ![]() Δε πειραζει στην επομενη θα ερθω και εγω - ελπιζω! ![]() Χαιρομαι που περασατε ομορφα!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παλιόπαιδα!!
Να περνάτε πάντα καλά μ' αυτή την όμορφη παρέα ![]() (βάλτε και κάνα υπότιτλο να γνωρίζουμε και τους καινούργιους) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παμε λοιπών απο αριστερά ....... Γιάννης maverick Στρατος mak Τάκης Πάνος undertaker Λάμπρος Τ Δημήτρης 77 Γιώργος tanganyikas Κώστας Malawi Χρησταρας tsoui Δημήτρης golf4470 ΔημήτρηςΤ Θάνος scorpionGr Μάνος mathiu Το πνεύμα του Σακη Και εγω Μετα απο λιγο ήρθαν και ο Γιώργος kgf οπως και ο Νικόλας discus fan! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |