|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Αρτεμησία. Αραίωσα για τα καλά τα φυτά στο άλλο ενυδρείο και έφερα κάποιες και εδώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο μου τώρα
![]() Το ενυδρείο τρέχει κοντά 4 μήνες τώρα, νομίζω πάει καλά, αλλά - τα melanoides tuberculata δεν αφήνουν το monte carlo να πιάσει. Κινούνται στο χαλίκι και το σηκώνουν, υπομονή. - δε μπορώ να βρω την δοσολογία στο potassium. Το ενυδρείο είναι περίπου 30 λίτρα, ρίχνω 1 ml κάθε μέρα αλλά το java fern έχει αρχίσει να μαυρίζει. Πώς υπολογίζω πόσο χρειάζεται? - πράσινη άλγη, αυτό το βάσανο. Έχω 2 προβολάκια των 10 watt (6500 Κ) τα οποία ανάβω για 6 ώρες (το μείωσα από τις 7). Καταλαβαίνω οτι 20 watt είναι πολλά, αν έχω μόνο ένα προβολάκι στα 10 watt είναι λίγο ![]() Καμιά συμβουλή στα παραπάνω, κάτι να βελτιώσω/αλλάξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε σε μια σειρά το ενυδρείο, παραμένουν κάποια μικροπροβλήματα αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά.
Έβαλα ένα ramshorn να αναλάβει την άλγη, ελπίζω να μην το μετανιώσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο γίνεται Μάνο, τωρα να σου πώ κάτι που σκέφτομαι ..... αν έχεις Α/Ο κράτα τις άλγες και βάλε γαρίδες της Λίμνης sulawesi . Βέβαια θα πρέπει να πάρεις και τα mineral salt τους αλλά αξίζει ο κόπος
![]() Θα χαρούν και αυτές και εσύ που θα τις βλέπεις .
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω α/ο αλλά εκτός αυτού είναι νωρίς για να πάω σε πιο δύσκολες γαρίδες. Καλές είναι και αυτές που έχω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο Μανο, μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος,πολυ ομορφο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Γιάννη, Θέμη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία ενός υφάλου | Μάριος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 09-11-09 11:30 |
Μικρη ιστορία με νέο ενυδρείο.. | costas_kumitsu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-02-09 00:03 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |