|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα χαλικι μικρο καφέ, αμα βαλω άμμο θα χαθεί μεσα στο μαγκελιτη δυστυχώς... μονο αμα φτιαξω χώρισματα...
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκο μ γιατί δεν βγάζεις όλο το υπόστρωμα και να βάλεις μπεζ χαλαζιακή άμμο?????
Ξέρω πως κόστισε αρκετά το υπόστρωμα σ αλλά βλέπεις πως σε περιορίζει σε ψαροσύνθεση.... Αποθήκευσε το και αργότερα κάνε ένα φυτεμένο....(βάζω φωτιές εγώ!!! ![]() ![]() ![]() Αν θέλεις μπορείς να αφήσεις ένα δάχτυλο απ το υπάρχον υπόστρωμα και από πάνω να βάλεις 3 δάχτυλα άμμο....ξύλα μπόλικα....εχινόδορους ίσως και λίγη cambomba και θα ναι όνειρο....καθαρά βιοτοπικής προσέγγισης...10-12 cory τα rumynose και ένα ζευγαράκι απιστο η ραμιρεζι........ Θα το λατρέψεις και εσύ και τα ψαράκια σ γιατί το νερό σ είναι ότι πρέπει!!! Για δίσκους ούτε να το σκέφτεσαι..... Φιλικά πάντα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υπάρχει βέβαια μια πιο γρήγορη λύση να χωριστει σε οριζόντια επίπεδα με χωρίσματα από πέτρες κ ξύλα και να γίνει προσθηκη χαλαζιακής άμμου στη μέση και μπροστα του ενυδρειου. Μ'αυτό το τρόπο θα δημιουργήσω και δύο λόφους με μαγκελίτη στα άκρα και πίσω... Ο μόνος ενδιασμός που έχω μ' αυτή τη λύση, είναι οτι μετα απο λίγους μήνες παίζει να γίνει μιξγκριλ η άμμος με τα πετραδακια. . . ? ? ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Desktop Paradise Παρουσίαση | kapsok | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 15-04-14 00:57 |
120 λιτρα Gurami paradise | Apollwnas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 22-05-11 12:08 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |