|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξαναπαρει αλλα δυο απο το συγκεκριμενο και τα ανοιξα...ηρθαν οκ.
σημερα ημουν δουλεια και το παρελαβε η δικια μου... οπως και να χει, βαριεμαι να ξαναπεριμενω, οποτε ,παλι θα το κρατουσα. ![]() φυσικα ειναι κανα 5ευρω η ζημια..αν ηταν η οθονη , θα το στελνα πισω. |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε και το χαλικι ...
μαζεψα και μερικα φυτα ... τις επομενες μερες θα κολληθει και το τζαμι (δεν βρισκω μαυρη σιλικονη εδω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε σι γιαννη...ξαφνικο?
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ναι...μας αφησε μπελαδες το '16 φευγοντας...
![]() τεσπα.. εμεις να μαστε καλα... το μονο καλο ειναι οτι θα στησω επιτελους το 200λιτρο με τα fancy... |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πρεπει!!!Εμεις να ειμαστε καλα...
Καταλαβα..το 200 λιτρο περιμενω να δω τοτενες ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |