|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξερω αλλα εκανα πατατα με τα 2χιλ λαμαρινα και εχει γινει βαρεους τυπου το φωτιστικο και την ντιζα ποδηλατου δεεεν την εμπιστευομαι μαλλον παω για 3χιλ συρματοσχοινο να ειμαι σίγουρος απλα εψαχνα κανα συνδεσμο πιο λεπτεπιλεπτο και κομψο απο τους κλασικους καθως θα ειναι στο σαλόνι 😁
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή και με 1χιλιοστο λαμαρίνα θα ήταν εντάξει;
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και με μικροτερο να ηταν καλυτερα καθως αμα στρατζαριστει και μπουν τα πλαινα δένει σαν κατασκευη απλα ηθελα να κολλησω επανω τις βιδες για τους αποστατες της κεντρικης λαμας με τις τ5 στο ενα και τις ψυκτρες στο αλλο για αυτο πηγα σε 2 χιλ. Αν εφτιαχνα παλι θα ηταν σιγουρα μικροτερο απο 2 χιλ και θα κολλαγα με αργκον αν ηταν τους αποστατες και οχι με ηλεκτροκολληση οπως εκανα τωρα. Εχουν βαρος ηδη οι ψυκτρες και τα μπαλαστ σκεψου με τα 2 χιλ λαμαρινα τι γινεται. Θα τα ζυγισω και τα δυο μια μερα να δω που φτασαμε
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 25-12-16 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο για κρεμασμα και αυτο 😀
Χρειαζομαι λιγους φακους ακομη. Αλλα αργοτερα αυτο. Ας μπει πρωτα να δουμε αν εχει καμια διαφορα στα φυτα κλπ 🤔 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
υλικα κατασκευης
1 στρατζαριστο με τα πλαινα και ενα κομματι σεωτερικα να πατησουν οι ψυκτρες με τα λεντ 25 ευρω 2 ηλεκτροστατικη βαφη 12,5 ευρω 3 ψυκτρες για τα λεντ τα βρηκα σε σκραπ 4 high power leds κινεζικα ![]() 5 led lens 5,70 ευρω 6 Tc 420 led controller 25 ευρω 7 led τροφοδοτικο κινεζικο 200 watt 15 ευρω 8 4 ανεμιστηρακια κινεζικα 11 ευρω 9 4 προστατευτικα για ανεμιστηρακια 80 αρια 6 ευρω 10 θερμοαγωγικη παστα 2,5 ευρω 11 βιδακια καλωδια συρματοσχοινο 15 ευρω συνολο 135 ευρω και ενα βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=ktG8bZMSAgs
|
||||
|
||||
![]()
Καλοφωτιστο φιλε μου.Πολυ ωραια η κατασκευη σου.
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλα φιλαράκι. Αντε να δουμε θα κανει τίποτα για τα φυτα 🤔
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λεντ και τι κελβιν εβαλες?
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλη δουλεια φιλε μου...
Ετσι οπως βλεπουμε το λεντακι...μαζι με την βαση του...το πανω σημειο με το κατω σημειο της βασουλας ποια ειναι η αποσταση τους...ρωταω κατι τετοιο γτ θελω να τοποθετησω αντιστοιχα λεντακια σε προφιλ αλουμινίου και θελω να δω αν φτανει το 2,75 εκατοστα που ειναι φαρδος του προφιλ που βρηκα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
39 λεντ 3 βατα κελβιν δεν τα θυμαμαι πρεπει να ανοιξω pc να μπω στον πωλητη να τα δω αυριο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος καλά κλδέματα τώρα .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ
![]() Ευχομαι να δεις τα φυτα σου οπως τα θελεις ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Γειά στα χέρια σου παίχτη!!Και οικονομικό και μερακλίδικο
![]() Η βαφή μου φάνηκε πάρα πολύ φτηνή και ανυπομονώ νάρθει η σειρά μου για νακούσω τον κρητικό χτύπο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ηθελα να ρωτησω επισης για ποιο λογο εβαλες διοδους??
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ναστε καλα παιδια μακαρι να κρατήσει. Σημερα εφτιαξα και ενα προγραμμα με ανατολη και δυση. Επιτελους σβηνουν τα φωτα και τα ψαρια δεν κολυμπάνε σαν παλαβα. Η τιμη για τα 2 φωτιστικα ηταν 25 ευρω σε μια ωρα τα ειχα στα χερια μου. Οι διοδοι μπηκαν επειδη δεν εχω ιδιο αριθμο σε λεντ ανα χρωμα. Ετσι δεν γινεται να δεχονται την ιδια ταση. Χρησιμοποιω ενα τροφοδοτικο 200 βατ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
High lite juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-07 23:04 |