|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δε του λεω θελω να ειναι εκπληξη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως τα κουλουράκια και το γάλα κάθε χρόνο στα έχω έτοιμα.... εσύ δεν έρχεσαι ποτέ και αναγκάζομαι να τα τρώω μόνος μου.. όχι ότι με χαλάει αλλά είναι και κάτι ψυχές που σε περιμένουνε πώς και πώς να έρθεις ... μέχρι να σε καταλάβουνε και αυτοί θα κάνω εγώ τη δουλεία σου αρκεί να είναι καλά και χαμογελαστοί. γεροί να είμαστε να δίνουμε όση χαρά μπορούμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.. υγεία να έχουμε όλοι αλλά και πολύ τύχη.. γιατί μην ξεχνάτε και οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν από τύχη πάλι τίποτα...
καλές γιορτές σε όλους.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι, οποιος εχει τη δυνατοτητα να κανει αυτος τον Αη Βασιλη για καποιον φιλο/συγγενη του, που ξερουμε οτι του αρεσει αλλα δεν μπορει να παρει ενυδρειο.
Εμεις ξερουμε τα κατατοπια και ξερουμε και την αγορα των μεταχειρισμενων. Θα μας ειναι πιο ευκολο και οικονομικο. Τι πιο ομορφο δωρο απο αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Μέρες που είναι, θυμήθηκα αυτό το θέμα που άνοιξε το φιλαράκι μου πέρσι.
Δεν ξέρω αν ο ¶γιος πραγματοποίησε τις επιθυμίες σας (τουλάχιστον ο Πάνος είμαι σίγουρος ότι βρήκε ενυδρειακό βαμβάκι ![]() να γίνουν όλες πραγματικότητα. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να ξαναβρούν την Ελπίδα, την Αισιοδοξία και το Χαμόγελο. Να είναι Υγιείς, να μπορούν να δίνουν και να εισπράττουν Αγάπη, να βρουν την Ευτυχία, να ξεπεράσουν εύκολα κάθε δυσκολία. Εύχομαι όλα τα ζωντανά του κόσμου, άγρια, αδέσποτα ή οικόσιτα, να τύχουν του σεβασμού και της φροντίδας που τους αξίζει. Καλές γιορτές σε όλους!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
υγεία ευτυχία για όλους......
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμμμ.... ενα 600λιτρο θελω για δυο πιρανχακια (ζευγαρι) για το γραφειο
...με φουλ εξοπλισμο. Να ερθεις να μου το στησεις να το στρωσεις να το τελειωσεις και να τους πεταω μεσα οποιον μλκ πελατη μου χρωσταει και δε τα δινει!!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραδιοφωνική συνέντευξη στον "Αθήνα 9,84" | Κλεόβουλος | Το GAB στην Έκθεση "Κατοικίδια εν δράση" 2016 | 11 | 19-10-16 07:21 |
Ο Μιχ.Τσομπανίδης στον "Αγγελιοφόρος" | SOCRATIS | Επί παντός επιστητού | 5 | 14-02-10 21:25 |
η Ελλαδα δηλωνει "παρων" στον AGA! | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 77 | 28-11-09 12:47 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |