|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το δοχείο είναι περίπου 25-30 λίτρα. Επιτέλους φωτογραφίες από τον pk (μοιάζει με hm, αλλά δεν φαίνεται καλά αν όντως είναι... θα δείξει...)!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο ψαρι.
πάντος εδώ που τα λέμε όλοι οι μονομάχοι έχουν την χάρη τους αλλα οι πλακατ μου αρέσουν περισσότερο απο όλους. εγώ θέλω να βγάλω πλακάτ με ct αλλα απ ότι μου είπαν πρέπει να βγούν 2 γενιές περίπου για να πάρω pκ-ct. βγαίνουν κάπως με περίεργα πτερύγεια τα πρώτα(μου είπαν) και μετά απο επιλογή ξαναβγαίνουν ct με κοντή ουρά. έχω δει μερικά και μου αρέσουν πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερος ο πλακατ γιαννη
![]() ![]() ct x pk βγαζει longfinned ψαρια στην πρωτη γενια τα οποια μπορει να εχουν μικρες προεξοχες στην ουρα,ειναι δηλ.combtails(βλεπε περιοδικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν ξέρω αν είναι Gti,rs,gsxr,cbr,G-lander,nitro-μπουκαλάτο με turbo,τετραπετάλουδο με χαρτογράφηση και άγριους εκκεντροφόρους trallala, αλλά με εντυπωσιάζετε αγαπητοί bettάδες, ωραία ψάρια keep up the good work.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() εχεις εμπνευση τωρα τελευταια ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |