|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
¶σπρα στίγματα ή νιφάδες ;
για δες πως είναι το ich https://www.google.gr/search?newwind....0.A5fvBCWq3qY
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 30αρια σε φαρδος κι εγω εχω μεχρι 20,σαν χνουδακι ειναι και το νερο στην επιφανεια εχει σαπουναδα
------------------------- Παράθεση:
ειναι σαν χνουδακι πανω στο σωματακι του,πηγα πετ σοπ μου εδωσε 5 σταγονες ανα 20 λιτρα για 3 μερες Faunamor,και το νερο εγινε μπλε,και δεν θα τα ταισω μεχρι αυριο ουτε αλλαγη νερου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giogiannitaki : 07-11-16 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε γιατί τα έγραψες μαζεμένα και με έστειλες....
![]() Λοιπόν εννοείς ότι τα έτοιμα ενυδρεία έχουν 30 πόντους φάρδος και εσύ έχεις περιθώριο για 20 πόντους ? Αν ναι, εσύ δηλαδή σε αυτό που σκέφτεσαι να φτιάξεις τι διαστάσεις θα το κάνεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
70 μηκος,20φαρδος,65υψος μαζι με το φελιζολ,χωρις το καπακι
|
|
||||
|
||||
![]()
με 65 ύψος θα πρέπει να μπαίνεις ολόκληρος μέσα για να κάνεις κάποια δουλειά,
και φυσικά θα πρέπει να πλένεις και τις αμασχάλες σου πριν ![]() Για τα άσπρα στίγματα κάνε μια θεραπεία με EXIT. Κάνε μια καλή αλλαγή και κάνε τη θεραπεία, διάβασε τη δοσολογία που προτείνει η εταιρία
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
κανω αλλαγη και θεραπεια,ταιζω κανονικα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giogiannitaki : 07-11-16 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα , κάνουμε την απαραίτητη θεραπεία και ταίζουμε ελάχιστα για να μην επιβαρύνουμε το νερό με ρύπους
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι διαστασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για ψαρια..
πολυ μικρο θα ειναι το πλατος, καλυτερα να επιλεξεις καποιο αλλο σημειο και το πλατος να γινει το λγοτερο 30. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θυληκο ή αρσενικο | michalisps | Malawi | 10 | 14-12-10 01:27 |
Αρσενικο ή θηλυκο? | amalia | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 20-03-10 00:48 |
αρσενικο η θυληκο? | steady | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 07-06-07 10:18 |
ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΗΛΥΚΟ; | tolis13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 30-04-07 11:39 |