|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Που ησουν και σε εψαχνα ;;;;; Εγω απο Θεσσαλονικη κατεβηκα και ολοι με αγκαλιασαν και δεν αισθανθηκα ουτε λεπτο απομονωμενος και γνωρισα τουλαχιστον 15 ατομα και εσυ ρε Γιωργο ειδες πηγαδακια και αισθανθηκες ασχημα;;;; Τουλαχιστον τρια ατομα σε ψαχναμε (George, Netblues, Pritanis) και σε περιμεναμε πως και πως....... Μηπως εσυ απεφυγες να γνωρισεις τα παιδια ;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο, αλλά η εξυπνάδα...εκεί λιγοι υπερτερούν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το μικροι / μεγαλοι ειναι μεταφορικο !!
![]() ![]() ειναι λαικη ρησση η οποια εχει πιο πολυ βαθος απο οτι δειχνει!! φυσικα θελει και την απαιτουμενη προσοχη για να γινει αντιληπτή!! ![]() ![]() αλλα μην χαλαμε το τοπικ!! πισω στο μητινκ παλι!! πως σας φανηκε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Ahar, ξεχασα να σου πω περαστικα.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, περα απο το γεγονος οτι ο Τολης τουλαχιστον πηγαινε πανω κατω σαν φρουρος στον αγνωστο στρατιωτη, και διαφοροι αλλοι κυκλοφορουσαν.
Και αφου ειχες παρεα, κατσε σε ενα τραπεζι, παραγγειλε καφε και παρακολουθα. Αργα η γρηγορα καποιος θα σε ανακαλυψει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξω απο εδω !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μαμήσατε
Νόμιζα πως ήμουν σε λάθος ποστ. ![]() ![]() Φυσικά βλέποντας τον Βρούτο μπερδεύτηκα και........ στο άλλο ποστ. Φτου γμτ γεράματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 08-11-05 στις 10:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Ενας μοδερατορ να το κανει επειγοντος split και merge εκει που πρεπει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φανταζομαι να ειμαι εγω ο Βρουτος;;;;;;;; Πιο πολυ σε Τζεημς Μποντ φερνω......Πηγα να κατασκοπευσω οχι να προδωσω...........
|
|
||||
|
||||
![]()
και για να μην ξεχνίωμαστε!
(εαν προσεξετε στο βαθος "δεξα" ειναι και μια ψυχη στην όποια ο φακος δεν μπορεσε να αντισταθει ) Και φυσικα και επι το έργον η εν λόγω ψυχη.... Καθως και αποδειξη γιατην χρήση 15 κιλων μοσχαρισιας μπριζόλας στα αφρατα μαγουλάκια του!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 08-11-05 στις 11:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού θα μεταφερθούν δεν έχουμε πρόβλημα, γράφουμε άφοβα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶λεξ, μήπως η αστάθεια στις φωτογραφίες σου επηρεάστηκε από το τραυματισμένο σου πόδι;
![]() (που είναι η δραμαμίνες?!?!?!) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο ακριβως, για σας ειμαι ο ταδε.
Εγω ετσι εκανα, στην ΓΣ οταν ειχα παει, και δεν ηξερα κανεναν μα κανεναν!Θελει θρασσος!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ετσι κανουν ολοι, γεια σας ειμαι ο ταδε και ειμαι καλα λενε....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΙΔΕΑ : Συναντηση στην Λευκάδα ;;;; | sot-zoe | Greek Aquarist's Boards | 4 | 23-08-05 09:09 |
αυριο πεμπτη expess συναντηση στην θεσσαλονικη... | nhreas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 26-09-04 08:14 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων και περιχωρων. (the Sequel!) | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 04-03-04 01:40 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |