|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oλα τα diffuser/reactors συνδεονται στην εξοδο του φιλτρου, αμα το βαλει στην εισοδο δε θα γυρναει καν..
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Από όσο έχω διαβάσει μπαίνουν στην έξοδο για 2 λόγους. Πρώτον δεν είναι και το καλύτερο όταν το co2 ή το οξύ που μετατρέπεται να περνάει απευθείας από τα πλαστικά μέρη του φίλτρου. Δεύερον πιστεύω ότι βάζοντας το στην έξοδο. έχεις περισσότερο διοξείδιο στο νερό κάνοντας μικρότερη κατανάλωση στη μπουκάλα. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο η μεγάλη συγκέντρωση του διοξειδίου θα επηρέαζε την βιολογία του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο λεμε😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Πραγματι κι εγω οταν το χα δοκιμασει να περναει μεσα απ το φιλτρο δε μ αρεσε καθολου το αποτελεσμα ασε που κανε θορυβο το φιλτρο.. Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 12-02-17 στις 09:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για δισκοκαμμένους (και όχι μόνο) | nireas | Δίσκοι | 11 | 26-12-13 20:07 |
Νέον και τι άλλο? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-08 15:13 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |