|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπόμπα βγηκε...μπραβο για το αποτελεσμα
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο μάγκες, μαγεία είναι! Συγχαρητήρια σε όλους σας.
Υ.Γ. Είδα τόσες ωραιες φωτογραφίες που μπαίνω στον πειρασμό να "πειράξω" κι άλλες...... |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα πραγματικα που δεν μπορεσα να ερθω να βοηθησω...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους στην ομάδα του gab για την φανταστική δουλεια που εγινε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους, πραγματικά βλέποντας και τις φωτογραφίες λυπάμαι ακόμα περισσότερο που η δουλειά μου δεν μου επέτρεψε να έρθω να βοηθήσω.
Θα έρθω όμως να τα θαυμάσω από κοντά! Υ.Γ. Την λίμνη μετά το πέρας της έκθεσης θα την μεταφέρουμε στην ταράτσα του Τάκη; ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά! Φοβερό αποτέλεσμα ως συνέπεια της ανιδιοτέλειας, της γενναιοδωρίας και της αγάπης για το φόρουμ και του χόμπυ όσων συμμετείχαν!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε παληκαρια,ωραια πραγματα!!Να περασετε καλα..
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια παιδια κανατε φοβερη δουλεια μπραβο!!
Ποιος θα το περιμενε πως θα βλεπαμε και λιμνη ![]() Τουλαχιστον μας ταξιδευουν οι φωτογραφιες εμεις που δεν μπορουμε να παραστουμε,οποτε οσες πιο πολλες γινεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα!! ρισπεκτ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια παιδιά! Θα έρθω αύριο να τα θαυμάσω από κοντά.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιζει να εχουμε το καλυτερο περιπτερο που εχω δει ποτε απο φορουμ και γενικως απο μη επαγγελματια.εχουμε ανεβασει πολυ τον πηχη για οποιοδηποτε φορουμ θελησει να λαβει μερος σε εκθεση στο μελον.
και για εμας φυσικα ![]() μαλιστα ειναι καλυτερο και απο αρκετα επαγγελματικα που εχω δει και σε αυτη και σε αλλες εκθεσεις. ασε που καποιοι μας περνανε για επαγγελματιες και ερχονται και ρωτανε ποσο εχουν τα φυτα και τα ενυδρεια ![]() τοσο καλη δουλεια εχει γινει. πραγματικα μπραβο μας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-10-16 στις 17:40 |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να ανεβασω φωτο τωρα και δεν μου ανοιγει το photobucket
![]() edit με το χρυσαφι κοι εχω παθει πλακα! ![]() μας τα εφερε σημερα ο κ.Γρυλλης που μας χορηγησε και τη λιμνη και τα φυτα της ![]() και τα χρυσοψαρα μας,χορηγια του καταστηματος Αbyssos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ο γιαννης μας.παιδι απτα λιγα ![]() ![]() ![]() ![]() τα φρουτα μας,προσφορα του συνφορουμιτη voas ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:17 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() οπως τα λες φιλε μου !! ετσι ακριβως ! μπραβο σε ολους για αυτο το αποτελεσμα !
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς πέτυχα στο στρημινγκ που έκανε μια βόλτα και είδα λίγο και γύρω γύρω, γιατί αλλιώς μόνο λίμνη έχει το μενού!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο, Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά. Το μεράκι φαίνεται. Respect
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες υποβρύχιες Γιώργο!! Πράγματι το καλύτερο της έκθεσης με διαφορά!...
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ντρεπεστε βρε κομπλεξικοι
![]() ![]() Δωσε λιμνη στον λαο! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε Αφρικανοί ο Γιώργος μετά τους μονομάχους είναι φιλοχρυσοψαρας. Εσείς δεν έχετε μια φωτογραφική μηχανή να μας δείξετε την ζωγραφική σας;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους φιλους που πιθανον δεν γνωριζουν το εκθεσιακό κέντρο ή ερχονται απο την επαρχια...η προσβαση προς την εκθεση ειναι η παρακάτω :
[IMG] ![]() σας περιμενουμε !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε αριστο!
![]() τα χρυσοψαρα για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα. μαλον εχω ψυχολογικο μπλοκ απο οταν ημουν πιτσιρικας που ειχα ενα σε γυαλα και μου ψοφησε ![]() στα κοι εχω μια συμπαθεια κιας ειναι και συγγενεις ![]() εκτος αν μιλαμε για κομον και κομετ χρυσοψαρα,αλλα κιαυτα πιο πολυ γιατι μου θυμιζουν κοι ![]() αυριο θα ειμαι απτο μεσημερι στην εκθεση οποτε αφου θα υπαρχει χρονος θα βγαλω φωτογραφιες απο ολα και θα ανεβασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για το στήσιμο,το μεράκι και την αγάπη που δείχνετε σ αυτό που κάνετε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κατι αντιστοιχο εχω κι εγω με τον μονομαχο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έρχονται σε λίγο εδώ οι σημερινές φωτογραφιες, πριν από λίγο γύρισα στο σπίτι παιδιά. Όμορφη μέρα ήταν και η σημερινή. Νομίζω ότι είχαμε επιτυχία σήμερα, ενδιαφερθηκαν αρκετοί επισκέπτες και μερικοί από αυτούς καθήσανε μαζί μας για πολύ ώρα, όσοι από την ομάδα μας ήταν εκεί έδιναν τα δυνατά τους και μετέδιδαν με μεγαλη χαρά τις γνώσεις τους. ¶λλοι στο τομέα της λίμνης και των χρυσόψαρων, άλλοι στους μονομάχους, άλλοι στις αφρικανές και άλλοι στα θαλασσινά.
Λογικά αύριο και μεθαύριο θα έχει πιο πολύ κόσμο. Δεν θα χωράμε στο περίπτερο μας, ίσα που χωρούσαμε όλοι σήμερα χάχα. Γιώργο οι φωτογραφιες που έβγαλες με την λίμνη είναι φοβέρες. Μπράβο μπράβο. Έμεινα πραγματικά, φοβερά είναι τα χρώματα. ![]() ![]() ![]() Όποιος από την παρέα μας σήμερα έβγαλε φωτογραφιες, να μην ντραπεί να τις ανεβάσει εδώ. Να παίρνουν μάτι και οι άλλοι που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ολα!!συγχαρητηρια!!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια! Είστε φοβεροι! πολλα συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια που κανατε!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια οτι και να σας πουμε ειναι λιγο. Εξαιρετικη δουλεια που σιγουρα οφειλεται και στις αριστες μεταξυ σας σχεσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραία όλα. Έχετε φτιάξει ένα υπεροχο περίπτερο στο οποίο βοηθάει ότι είναι και γωνιακο και "δείχνει" ακόμα περισσότερο. Πραγματικά ζήλεψα που δεν είμαι εκεί μαζί σας. Εχετε κάνει φοβερή δουλειά με μεράκι και φαίνεται αυτό. Μπράβο σε όλους σας!
Υ.Γ. Η Αρτεμησία είναι κάτι σαν τον ¶γιο Βασίλη....όλοι θέλουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ώπα..ώπα...μισό..... Εκείνη μου ζήτησε φωτό και αυτόγραφο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |