|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύεται ότι πρέπει να γίνεται χρήση βακτηρίων στα reef? | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 64,00% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 36,00% |
Ψήφισαν: 25. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψηφίστε και άμα θέλετε δικαιολογήστε την άποψή σας για την χρήση σκευασμάτων βακτηρίων στα reef ενυδρεία μετά το στρώσιμο του ενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας δεν θα καταθέσει την άποψή του ???????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει καμια διάφορα με του γλυκου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μερικά σκευάσματα κάνουν και για γλυκό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη δεν πολυ εχω αποψη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδια!πιστεύω η χρήση βακτηρίων ειναι απαραίτητη στην χορήγηση ενός ρεεφ!με αυτα που εχω διαβάσει εως τώρα και εχω δει μόνο με χρήση βακτηρίων σε συνάρτηση της ανάλογης θεραπείας και του εξοπλισμού που θα ακολουθησουμε μπορούμε να πετύχουμε την ισορροπία στον ύφαλο αλλα και να έχουμε τα προσδοκουμενα χρώματα!
καλύτερα ομως να τα πουν πιο έμπειροι στον χώρο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση λιπασμάτων και CO2 σε φυτεμένα ενυδρεία με γαρίδες | Alex_Salonica | Γαρίδες | 6 | 05-04-13 13:56 |
Ποιο είναι το καλύτερο σκεύασμα βακτηρίων? | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 84 | 08-03-11 17:40 |
Πόσο είναι απαρραίτητη η χρήση A/O και pH controller στην περίπτωσή μου | Guppy | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-09-08 23:28 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |