|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη εκανα φαντασου 120 λιτρα προχτες!Ειχα ταισει πολυ αμμωνια στο συστημα το τελευταιο καιρο γιαυτο!Θα κανω αλλη μια 50αρα αυτες τις μερες
|
|||
|
|||
![]()
Κόψε την αμμωνία και κανε άλλη μια !
χαλάλι για τα ψάρια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H αμμωνια σταματησε εδω και 3-4 μερες.Εννοειτε πως δε βαζω αλλο.Πλεον οτι βγαλουν τα ψαρια και η τροφη.
|
||||
|
||||
![]()
Προμηθευτηκα εξτρα βαρελια και σημερα εκανα αλλαγη 160 λιτρων (75%).Τα νιτρικα επεσαν επιτελους στο 15-20.Απο δω και περα θα αφησω το συστημα να ηρεμησει για καιρο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα ίσως χρειαστεί και άλλες αλλαγές να ξέρεις! το στρώσιμο στα θαλασσινά δεν τελειώνει με την μηδενίσει της αμμωνίας και των νιτρωδοι. Στο λέω καλοπροαίρετα για να είσαι έτοιμος ψυχολογικα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη πονταρω στο ΑΤS μου.. Αρχισε ηδη να πιανει γλιτσα.Το ξερω οτι τα νιτρικα ειναι ατελειωτα στα θαλασσινα...Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σου
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο είναι το επόμενο βήμα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι στη φαση μελετης και κατασκευης συστηματος ψυξης με 4 φανακια 8αρια στη σειρα σε θηκη απο πλεξι.Δε ξερω μονο πως θα τα στηριξω πανω στο τζαμι του ενυδρειου.Απο τον αλλο μηνα θα βαλω κανα ψαρακι ακομη και κανενα κοραλακι ευκολο.
|
||||
|
||||
![]()
Με πλεξι θα ειναι πένα ,κανένα ψαράκι γιατί δεν βάζεις απο τώρα?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα μερικα χρωμις (4) ,ενα οσελαρις κλοουν,ενα γοβιο (οrange spotted) και ενα dotyback purple stripe.
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμη και η ψυξη με 4 8αρια ανεμηστρακια 12 V μαζι με κοντρολερ.Σε 1 ωριτσα απο 27,2 που εφτασα πεσαμε στους 26...Σημερα το ρυθμισα στους 25,5 και κατεβηκε χωρις θεμα πολυ ευκολα.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο φιλε!μπράβο σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία κατασκευή ελπίζω να σε καλύψει .
πιστεύω θα είσαι κομπλέ ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά μάλιστα, είναι υπερπαραγωγή ανεμιστηράκια
![]() Να τα δει ο Σπύρος να μη μου τη λέει μετά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο, πολύ ωραία έκατσε, μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως παει φιλε?
μετά το γερο μπάσιμο που έκανες χαλάρωσες και μας έχεις αφήσει να περιμενουμε! ![]() τι νεα υπάρχουν? πως παει? έστρωσαν οι μετρησεις σου? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλησπέρα!
καταρχήν είσαι καλά?καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε κανέναψψαράκι η κοράλλι περάσαμε της 1st αλγες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sump σε 120 λίτρα?? | filippos_92 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 02-04-14 22:39 |
Mετα την καφε αλγη...αλλα.. | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 23-03-10 03:17 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
50 Λίτρα ενυδρείο ζωντανά φυτά-ποιά ψάρια | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-01-09 16:18 |
πόσα λίτρα sump ανά λίτρο ενυδρείου? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 25-02-07 16:29 |