|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες:
Ειδος ενυδρείου: Χρυσοψαράδικο Διαστάσεις: 65x50x40 Όγκος: 130L Ποικιλιες χρυσοψαρων: Fancy goldfish ¶λλοι συγκάτοικοι : - Φυτά: Βαλισνέριες Διακοσμητικά υλικά: ¶μμος, μερικές πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: 1 λάμπα 11w Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις: Aquael turbo 500 Μέσα Θερμανσης: - Μέσα Ψύξης: - Λίπανση: ταμπλέτες Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 30 Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): Περίπου 50λ/εβδομάδα Θερμοκρασία (μέση τιμή): 23 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία(ες): ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 15-05-16 στις 18:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|