|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια.πως μπορω να φιαξω το νερο απο ΑΟ με kh3 και gh5?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι εύκολο και οταν βριες τις αναλογίες που θέλεις ανάλογα με τα λίτρα της αλλαγής σου βρίσκεις πόσο λίτρα νερού Α.Ο. χρείαζεσαι και πόσο λίτρα νερού βρύσης και πάντα θα έχεις με αυτο τον τρόπο τις σταθερές τιμές που θέλεις ! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα Νικολετα το ξερω αυτο αλλα δεν ειναι αρκετα ελεγχομενο για τα γουστα μου και δεν θελω να βαζω νερο βρυσης.ελεγα μηπως υπηρχε αλλος τροπος με προσθετα. να σου λεει μια κουταλια απο αυτο αυξανει το kh κατα μια μοναδα στα 10 λιτρα κατι τετοιο εννοω
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως είναι καλύτερα να το κάνεις με ανάμιξη νερό από τη βρύση, θα προσθέσεις και άλλα ιχνοστοιχεία που έχει το νερό και είναι απαραίτητα
|
||||
|
||||
![]()
τακη θελω kh2-3 gh 5 ειναι δυσκολο με νερο βρυσης να το πετυχω αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο GH & KH έχει το νερό της βρύσης σου ;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασια νερου σε βαρελι | komori | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 21-11-12 15:13 |
προετοιμασια νερου σε βαρελι | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 21-10-12 17:57 |
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΑ.... | CONAN77GR | Malawi | 14 | 28-03-12 21:27 |
προετοιμασια για νεο ενυδρείο | μαρινα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-02-07 00:09 |
Προετοιμασια νερου για αλλαγες | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-10-06 22:21 |