|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!αφου δε μου εμεινε εχθες στο χερι απο τα νευρα μου,θα ζησει πιστευω...ελπιζω να ειναι καλο(σιγουρα ειναι καλο για τα λιτρα μου)!παντως καμια σχεση το ενυδρειο μετα απο μια μερα χρησης του....
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Να σαι καλα Αρτεμισια για τη βοηθεια!θα με ειχε φαει το αγχος στη δουλεια μεχρι να γυρναγα σπιτι!!με καθησυχασες! Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 25-04-16 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!απο τοτε που εβγαλα τον ανθρακα απο το φιλτρο(fluval 106) λογω του οτι αρχισα την χρηση τυρφης και λογω του οτι τον κρατησα ενα διαστημα μιας και το ενυδρειο ηταν καινουριο,μου εχει μεινει ενα κεσεδακι αδειο στο φιλτρο.να βαλω ελαφροπετρα ή επειδη εχω παρατηρησει κατι λιγα σωματιδια στο νερο να βαλω καποιο σφουγγαρακι με μικρες τρυπες;τα ψαρια ειναι ενα ζευγος colisa lalia.αυτη τη στιγμη εχω στο μισο φιλτρο σφουγγαρια και στο ενα κεσεδακι μακαρονι.οπως δινεται απο τους κατασκευαστες δηλαδη.
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Επαναλαμβανω την ερωτηση λιγο διαφορετικα!εχω ενα κεσεδακι αδειο στο εξωτερικο μου φιλτρο(fluval 106).παραλληλα ειμαι στην διαδικασια μειωσης του ph στο βαρελι προετοιμασιας με τυρφη.ελεγα να τοποθετησω στον πατο του ελευθερου δοχειου filter wool μιας και εχω καποια μικρα σωματιδια που κυκλοφορουν στο ενυδρειο και απο πανω στο ιδιο δοχειο seachem matrix.υπαρχει περιπτωση να μου ανεβασει σκληροτητες αρα και ph;
|
||||
|
||||
![]()
όχι....το μάτριξ είναι ελαφρόπετρα άρα χημικά αδρανές υλικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ!
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σε σχεση με το μακαρονι που εχει το φιλτρο να μπει τελευταια η ελαφροπετρα δηλαδη τελευταιο υλικο πριν την εξοδο του νερου; Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 16-05-16 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά
|
|
||||
|
||||
![]()
Και παλι ευχαριστω!
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Αν χρησιμοποιησω περισσοτερο υλικο απο οτι μου αναλογει μπορει να κανω κακο; Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 16-05-16 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε όσο υλικό χωράει ο κάδος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια,γιατι χωραει το διπλασιο απο αυτο που μου αναλογει συμφωνα με τις οδηγιες.για αλλη μια φορα ευχαριστω....
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!σημερα προσθεσα οσο επαιρνε sera siporax στο φιλτρο μου.στο αντιστοιχο κεσεδακι.απο βλακεια μου προσθεσα και αυτο το υγρο που δινεται μαζι για νεα ενυδρεια.δεν πιστευω να εκανα κατι εις βαρος του ενυδρειου;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη εξωτερικου φιλτρου | bilaras7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-13 23:57 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | iordanisdr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 19-11-12 14:33 |
χαμηλη ροη εξωτερικου φιλτρου | ινα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-01-12 12:17 |
Τοποθετηση εξωτερικου φιλτρου | tasos-alex/polis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-07-09 10:24 |
ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | rafaelgate7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-07-08 18:34 |