|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ακριβά ρε συ πάνε σε πιο λίγα λίτρα μην βρεθείς προεκπληξεως.
Φτιάξε ένα 300 λίτρο και αν σου φαίνεται πανεύκολο πάνε στα 900 μετά. Ξεκίνα από τα λίγα κρατά το για κάμποσο καιρό να δεις όλα τα υπέρ και κατά και μετά κρίνεις αν θα το επιχειρήσεις. δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι σαν οδηγάς παπάκι και να πήγαινεις για motocross.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω ότι τα ομορφότερα aquascapes είναι στα 60 λίτρα μέχρι και τα 100.
αλλά και τα 900 αν γίνουν σωστά και με σωστό στήσιμο μπορείς να κάνεις παπάδες.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σίγουρα αλλά εαν συγκρίνουμε δύο καλοστημμένα ενυδρεια 100 και 900 λιτρων νομίζω πως τα πολλά λιτρα ειναι μεγάλο πλεονέκτημα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα απρόοπτα και τυχόν λάθη αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στα λίγα λίτρα και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.
αλλά αν γίνει τουμπανο θα σε φωνάζω amano takashi ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Απλως ενα πολύ μεγάλο ενυδρειο συχγωρει πιο ευκολα τυχον λάθη , είναι πιο σταθερό και νομίζω πως συντηρειται-αυτοσυντηρειται πιο ευκολα με πιο σπανιες αλλαγες νρου απο ενα πολυ μικρο ενυδρειο εαν ομως ολα λειτουργουν σωστα ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |