|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως...
Και της τετρα δειχνει οτι να ναι πλεον... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ εγώ που τα κουνάω σχεδόν κάθε μέρα πάλι ότι να'ναι δείχνουν.
μόλις έκανα μετρήσεις ..... Αμμωνία : 4-5, ΝΟ2 : 0 κ ΝΟ3 : 5 !!!!!!! είναι δυνατόν ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δειχνουν οτι να ναι της aquili..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αφου ηρθαν τα τεστ (salifert) , ειπα να μετρησω και την βρυση , γιατι τα προηγουμενα δειχναν μηδεν..αλλα γενικα οτι να'ναι..
Διπλομετρησα και εχω 3-4 νιτρικα ![]() ![]() Οκ, δεν ειναι πολλα, αλλα ξενερωσα ![]() Τωρα , πρωτα σκεφτηκα τι νερο πινουμε, κι ενω σκεφτομουν να βαλω ενα φιλτρο ανθρακα στην βρυση για το χλωριο , τωρα πρεπει να βρω κατι και για τα νιτρικα.. Υπαρχει κανενα φιλτρακι απορροφησης νιτρικων ,μηπως αποφυγω την οικιακη α/ο; Για το ενυδρειο ειδα κι αυτο , αλλα για χρηση εκτος ενυδρειου, να φτιαχνω το νερο δλδ καπως .. Το εχει δοκιμασει κανεις; θα δουλεψει αμεσα η θελει κανα 2 μερες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως και η ΑΟ ακομα, δεν φιλτραρει 100% τα νιτρικα. Εσενα που εχεις μονο 3-4, θα στα μηδενισει πιστευω.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Σπυρο , λαθος το εθεσα ισως..
Δεν το θελω το συγκεκριμενο για την βρυση.. Γι αυτην ψαχνω, κατι αλλο.. Οταν λεω "χρηση εκτος ενυδρειου" , εννοω να μην το εχω μεσα στο φιλτρο , να φτιαχνω στο βαρελι το νερο , οπως με την τυρφη πχ... Οταν κατασταλαξω καπου, θα ρωτησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη από όσα διάβασα θα πρέπει το νερό να είναι αποχλωριομένο, δηλαδή θα πρέπει στο βαρέλι, πρώτα να αποχλωριώνεις (προφανώς με άνθρακα) και μετά να βάζεις τη ρητίνη, τώρα αν αφαιρέσει τα 3-4 Νιτρικά δεν ξέρω
|
||||
|
||||
![]()
ναι , το ξερω..
ετσι κι αλλιως , εχω ενα μικρο φιλτρο ανθρακα βρυσης , που απο εκει παιρνω νερο.. τωρα μιλαω με waterwaves , μηπως βγαλω καμια ακρη και για οικιακη χρηση.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημαντικη πληροφορια για τα τεστ ΝΟ3 Νιτρικων | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 03-06-12 22:29 |
Τεστ αμμωνιας-νιτρικων | Μίμης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-10-11 10:17 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |