|
|||
|
|||
![]()
Δεν έκανα αλλαγή 90% αλλά 50% ίσως αυτό? Αλλά και πάλι πριν απο 2 μέρες με τα ψάρια μέσα σου είπαν ήταν στο 5.. αν δε τρώνε τις ταμπλέτες υπάρχει πιθανότητα να ανέβηκε τόσο?
------------------------- Και τώρα τι κάνω? Να ξανακάνω μεγάλη αλλαγή αύριο? Να κάνω πιο μικρές και κάθε μέρα μέχρι να έρθει στα ίσα του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paratheristis : 02-03-16 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
30% πρωί βράδυ θα έκανα εγώ μέχρι να πέσουν πολύ χαμηλά
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα ξεκινήσω από αύριο τότε τις διπλές. Να σταματήσω να τα ταίζω ταμπλέτες για λίγες μέρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το παρακάνεις, ταίζεις με μέτρο
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστώ. Ίσως κάτσω να δω αν τις τρώνε κιόλας
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες ταμπλέτες βάζεις που τις λες στο πληθυντικό ;
|
|||
|
|||
![]()
Από εκεί που τα πήρα μου είπαν μία τη μέρα αλλά δε νομίζω να την τρώνε.. ένα είχε πάει κοντά έκατσε λίγο πάνω και έφυγε μετά. Το μείωσα στη μισή ταμπλέτα και σήμερα δεν έριξα καθόλου. Έκανα 30% το πρωί και ξαναμέτρησα και είναι προς τα 25 τα ΝΟ3
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα Νο3 ακόμα κοντά στο 25 είναι παρόλο που κάνω καθε μέρα αλλαγές και για 2 μέρες δεν τα τάισα κιόλας(όχι ότι είμαι και σίγουρος πως τρώνε τη μισή ταμπλέτα που ρίχνω). Κατά άλλα τα ψάρια φαίνονται να είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως το αρσενικό με το που καταλάβει ότι το βλέπεις εξαφανίζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν με αυτές τις αλλαγές δεν πέφτει κάτω από 25 τότε έχεις μικρό ενυδρείο με μεγάλη ιχθυοφόρτιση και ταίζεις και πολύ, όλα αυτά δεν είναι για καλό. Θα τρέχεις. Να γιατί λέμε τα 25λιτρα είναι μόνο για ΕΝΑ μονομάχο ή καμια γαρίδα, και αυτά με προσοχή
|
||||
|
||||
![]()
Είναι έτσι ακριβώς, όπως τα εγραψε ο Τάκης
Σε τόσα λίτρα πρέπει να βρεις σταθερο ταισμα (και σε ποσοτητα και σε συχνότητα) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα και 2 μέρες που δεν τάισα πάλι τα ίδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανα ranshorn ίσως , αλλά μη βάλεις τίποτα άλλο μέσα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, μόνο κανα φυτό μπορεις να προσθέσεις για να καταναλώσει κανα νιτρικό
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αν και τα ramshorn απ οσο έχω διαβάσει δε θα μου γεμίσουν ολο το ενυδρείο?
![]() ------------------------- Α για φυτό καμιά πρόταση? Μ αρέσουν οι Moss ball αλλά δε ξέρω αν κάνουν για το ενυδρείο μου. Δεν έχω υπόστρωμα και η λαμπα μου ειναι 18w και μου είπαν ότι δεν είναι καλή για φυτά λόγο του χρώματος και έτσι έχω παραγγείλει μια ασπρο ροζ ή κάτι τέτοιο που είπαν οτι κάνει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paratheristis : 04-03-16 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ ένα εντρέπομαι 25 λίτρων, σε περίπτωση υψηλού kh τι κάνουμε??? Και πως αυτό επηρεάζει τα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶νοιξε ένα καινούριο θέμα και κάνε μας μια παρουσίαση του δικού σου να το συζητήσουμε αναλυτικά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το κερατοφυλλο ειναι αυτο που επιπλέει?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είναι μικρό το ενυδρείο δε θα πειράζει τα άλλα 2 φυτά αν τους κάνει σκια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το κόψεις σε μικρότερο κομμάτι ή το στερεώσεις με βεντουζα και πετονια στο τζαμι, δεν θα τα επηρεάσει Επίσης να ξέρεις πως τραβάει πολλά νιτρικά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε θα πρέπει να βρω να αγοράσω ένα... ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως χαρίζεται...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αθήνα μένω Αγία Παρασκευή. Αν υπάρχει κανείς που να του περισσεύει λίγο ευχαρίστως να το πάρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αγγελια.
|
|||
|
|||
![]()
Κερατόφυλλο δεν βρέθηκε ακόμα οπότε ξέρεις κανείς κανα πετ σοπ που να έχει? Κοίταξα λίγο στο ίντερνετ αλλά δε βρήκα κάποιο που να έχει. Κατά προτίμηση όσο γίνεται πιο κοντά μου. Και μάλλον κ. Τάκη όπως είπατε θα βάλω κανα ramshorn μέσα 1 για αρχή μπαίνει μόνο του? Μήπως δεν κάνει ακόμα? Το java fern που έχω έχει αρχίσει να πιάνει καφέ άλγη και παρόλο που τα ψάρια περνάνε ένα χέρι όλο το ενυδρείο εκεί δε τα έχω δει να κάθονται ποτέ.. παίζει να τα ενοχλεί το φυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη σιγά σιγά θα καλύψει το φυτό και θα του κάνει ζημιά. Ramshorn βάλε 5-6 , ένα δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα.
Το πιο σημαντικό όμως πως κάτι πρέπει να κάνεις με τα ψάρια , όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται, τα ψάρια σε 25 λίτρα θα τους δημιουργήσει μη αναστρέψιμες ζημιές
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λες ζημιές? Κερατόφυλλο ξέρεις κανα πετ σοπ να πουλάει?
------------------------- Για το φυτό μπορώ να κάνω τίποτα άλλο? Τα ramshorn την τρώνε την καφέ άλγη? ------------------------- Επίσης σήμερα την ώρα που έριξα τη μισή ταμπλέτα το ένα ήταν στον βυθό και έψαχνε. Πήγε κανά δύο φορές κοντά αλλά δε φάνηκε να συγκινείται και έφυγε. Αν δε την τρώνε να μη ρίχνω καθόλου? Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να πεινάσουν και να πάνε? Είδα οτι πάει κοντά κάθεται λίγο πάνω και φεύγει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paratheristis : 07-03-16 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάποιες φωτογραφίες από το ενυδρείο γιατί εκτός από τα φυτά δεν έχω βάλει καμιά συνολική, όχι οτι είναι κάτι φοβερό αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα και οι θέσεις των φυτών ίσως είναι λάθος. Όσο για την ποιότητα ζητώ συγνώμη καθώς είναι από κινητό μιας και από τη φωτογραφική μου βγαίνουν πολύ θολές.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κερατοφυλλο δεν βρήκα ακομα ουτε σε πετ σοπ οπως κ ramshorn.. ετσι πηρα 2 zebra κανουν δουλειά ή να τα δωσω σε καναν φίλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι.... τούτη τη φορά εμφανίστηκαν διάφορα στο ενυδρείο μου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
συμβουλη για φυτο σε 25λτ ενυδρειο με μονομαχο | guppylover | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 07-05-15 06:03 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
φωτισμος σε φυτεμενο 25λτ | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-01-11 10:38 |