|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η αγορά θερμοστάτη δεν αποτελλεί πρόβλημα πλέον.Η θερμοκρασία του χώρου όπου βρίσκεται το ενυδρείο εξαρτάται απο το καλοριφέρ που ανοίγει στους 20 βαθμούς απο τις 7 το βράδυ και για περίπου 5 ώρες.Δυστηχώς όμως για να μπορεί το νερό να παραμένει απλώς χλιαρό έχω ρυθμίσει τον θερμοστάτη στους 28 βαθμούς.Οπότε τί;Να κάνω τη μεταφορά;
Θέλω επίσης να ρωτήσω αν οι συμβουλές περί στρωσήματος νερού,αξίζει να αναφερθούν για την αλλαγή περιβάλλοντος του μονομάχου. Ακόμη,επειδή το 5λιτρο είναι άδειο απο διακόσμηση,τι να αγοράσω;Mήπως να δοκιμάσω τη φύτευση πραγματικών φυτών (και για το 15λιτρο);Μπά ε; |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες χλιαρο,τι θερμοκρασια εννοεις?
αν δεν εχεις φιλτρο μπορεις να τον βαλεις αμεσως μεσα(αμεσως εννοω αφου αφησεις το ενυδρειο με νερο για μια μερα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ τον έλενχο της θερμοκρασίας του νερού με θερμόμετρο απαραίτητη! για να ξέρεις τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο δεν αρκεί να έχεις ρυθμίσει τον θερμοστάτη στους 28 υπάρχει περίπτωση το 28 του θερμοστάτη να είναι 31 ή 25 αν δεν το έχεις ελένξει με θερμόμετρο. Το έχω ζήσει το θέμα
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία του νερού είναι στους 26 βαθμούς με τον θερμοστάτη στους 28..Mariel,τα αληθινά φυτά που μου προτείνεις είναι εντάξει με το φυσικό φως;Το δωμάτιο που βρίσκεται το ενυδρείο φωτίζεται αρκετά καλά καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας..Το νερό στο 5λιτρο να είναι εξ'ολοκλήρου απο τη βρύση ή να προσθέσω και απο το 15λιτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
με θερμοκρασια στους 26 θα εισαι μια χαρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε τελικα με τη μεταφορα??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμενουμε νεα και φωτο
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |
Ετοιμασία νέου ενυδρείου | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-02-04 03:37 |