|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν Σωκρατη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σωκράτη
Ξεχωριστά ψάρια !!!
|
||||
|
||||
![]()
https://youtu.be/l3iaUb2dT1E
Ένα βιντεακι με τα δικά μου. Το black moor και το common τα έχω 2 χρόνια και το oranda 6 μήνες.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα, να σου ζησουν!
Προσωπικα το κοκκινο χαλικι ,θα το αλλαζα.. Το θεωρω ακαταλληλο για ενυδρεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τόσο πολύ και τόσο έντονο όσο φαίνεται. Έχει να κάνει με την κάμερα του κινητού.
¶σε που με το σκαψε σκαψε το εθαψαν μόνα τους. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το μπλακι...το κοκκινο ισχυει θα το αλλαζα και εγω
|
||||
|
||||
![]()
Έλα βρε Λουκά, βάλε και τα δικά σου
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το λεω εδω και μερες κ.τακη..ολο καθομαι να βγαλω φωτο και δεν καθονται...εβγαλα και ενα ωραιιο βιντεο και κοπηκε απο μια κληση που ειχα...εκει που ελεγα για 5-6 λεπτα βγηκε 3 και κατι...θα τα βαλω σιγουρα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανε τα σκουλικια μου ψοφησανε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ετοιμες φωτο στο θεμα σου, βαλε εκεινες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν ειναι αυτο σωστο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε επειδη ειμαι καλο παιδι...οποιο παιδακι ή κυριος θελει να βγαλει υποβρυχιες φωτογραφιες τα ψαρακια του μπορει να δανειστει απο εμενα την φωτογραφικη και να τραβηξει οσες ληψεις θελει για να μπορεσουμε και εμεις να δουμε τα ψαρακια σας με αλλο ματι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, βγαλε τοτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ομορφιες ειναι αυτεςςςςςςς
![]() ![]() ![]() ![]() Απιστευτοι συνδιασμοι χρωματων ....εχω επισκευτει τοοοσα πετ και δεν εχω βρει τετοια ψαρακια πουθενα ![]() ![]() ααασε που το κιτρινο κομον με τις μαυρες βουλες που απεκτησα πριν λιγες εβδομαδες τωρα δεν εχει ουτε ιχνος βουλας :-\:-\ |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εστω και λιγο καθηστεριμενα με την ημερα που ειχα πει οτι θα κανω μια παρουσιαση...λογω φορτου εργασιας και αναπαντεχης συμπεριφορας των παιδιων(δεν καθοντουσαν για φωτο)αλλα παρατηρησα οτι και το φορουμ πηρε φωτια ετσι ειπα να φτιαξω κατι...
Σας παρουσιαζω τα παιδια με σειρα αποκτησης... Όνομα:Αρσενικαρος Είδος:Common Φύλο:Αρσενικο Ηλικία:2 χρονων Μέγεθος χωρίς ουρά:12 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Αυγουστος του 14Ά Φωτό πριν(στο 5λιτρο)Φαινεται και ο Νανος (πισω) ![]() Φωτό μετά ![]() Όνομα:Νάνος Είδος:Common Φύλο:Αγνωστο(ακομα) Ηλικία:2 χρονων Μέγεθος χωρίς ουρά:10 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Αυγουστος του 14Ά Φωτο πριν(το ασπρο) ![]() Φωτο μετα ![]() Όνομα:Ο μογγολακος Είδος:Black Moor Φύλο:Αγνωστο(ακομα) Ηλικία:1+ Μέγεθος χωρίς ουρά:~7-8 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Αυγουστος του 14Ά Φωτο πριν ![]() Φωτο μετα ![]() Όνομα:Η κυρα Μαρικα Είδος:Red Cap Oranda Φύλο:Θηλυκο Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~10 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Ιανουαριος του 15Ά Φωτο πριν Φωτο μετα ![]() Όνομα:Ο Χρυσος Είδος:Funcy Fantail Φύλο:Αρσενικο Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~10 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Ιανουαριος του 15Ά Φωτο πριν Φωτο μετα ![]() Όνομα:Η πριγκιπισσα Είδος:Funcy Fantail Φύλο:Αγνωστο(ακομα,αν και πιστευω οτι ειναι θηλυκο) Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~7-8 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Ιανουαριος του 15Ά Φωτο πριν(κατω αριστερα) Φωτο μετα (δεν καταφερα να την βγαλω καλη γτ κρυβοταν στα σκοταδια σημερα) ![]() Όνομα:Ο ρινοκερος Είδος:Funcy Fantail Φύλο:Αγνωστο(ακομα,αν και πιστευω οτι ειναι αρσενικο) Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~7-8 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Απριλιος του 15Ά Φωτο πριν ![]() Φωτο μετα ![]() Όνομα:ο τιγρης Είδος:Funcy Calico Fantail Φύλο:Αρσενικο Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~7-8 cm Ημερομηνία Απόκτησης:Ιουλιος του 15Ά Φωτο πριν ![]() Φωτο μετα ![]() Όνομα:Ο Ευτυχης(Ο μπλε) Είδος:Blue Shubunkin Φύλο:Δν εχω ιδεα Ηλικία:1 Μέγεθος χωρίς ουρά:~10-11 Ημερομηνία Απόκτησης:Σεπτεμβριος του 15Ά Φωτο πριν (τραυματισμενο) ![]() Φωτο μετα (Αυριο το βαζω σε καραντινα ξανα για καλυτερη θεραπεια) ![]() τα 4 μαζεμενα χρυσοψαρα που πηρα Όνομα:Η νυφη Είδος:Commet Φύλο:Θηλυκο Ηλικία:1+ Μέγεθος χωρίς ουρά:~15 Ημερομηνία Απόκτησης:Νοεμβριος του 15Ά Φωτο ![]() Όνομα:Η Κουμπαρα Είδος:Commet Φύλο:Θηλυκο Ηλικία:1+ Μέγεθος χωρίς ουρά:~15-17 Ημερομηνία Απόκτησης:Νοεμβριος του 15Ά Φωτο ![]() Όνομα:Ο Γυπας Είδος:Commet Φύλο:Αρσενικο Ηλικία:1+ Μέγεθος χωρίς ουρά:~13-14 Ημερομηνία Απόκτησης:Νοεμβριος του 15Ά Σε αυτον εχω ιδιαιτερη αδυναμια διοτι μου θυμιζει τον πιτσιφλοκο που εχασα πριν κανα 2 μηνο... Φωτο ![]() Όνομα:Ο Μικε Είδος:Commet Φύλο:Αρσενικο Ηλικία:1+ Μέγεθος χωρίς ουρά:~13-14+ Ημερομηνία Απόκτησης:Νοεμβριος του 15Ά Φωτο ![]() Και τελος το τελευταιο μου αποκτημα Όνομα:Ακομα δεν εχει παρει ονομα Είδος:Panda moor Φύλο:Δεν εχω ιδεα Ηλικία:6-12 μηνων Μέγεθος χωρίς ουρά:~5cm Ημερομηνία Απόκτησης:Φεβρουαριος 16' Φωτο πριν ![]() Φωτο τωρα ![]() Ολα τα ψαρια εχουν ιδιαιτερη συμπεριφορα το καθενα ξεχωριστα με αποτελεσμα μονο και μονο απο αυτο να καταλαβαινω παντα οτι κατι δεν παει καλα...τα εχω παρατηρησει και τα εχω διαβασει το καθενα ξεχωριστα που αν κατσω να το αναλυσω δεν θα εχουμε τελειωμο... Ετσι απλα λυτα και απεριττα κλεινω το ποστ μου με ενα βιντεακι Υ.Γ Απο βδομαδα παραγγελνω και φυτα,καθως επισης αυριο μπαινει ο ποθος... ![]() Σας παραθετω το Βιντεο Θα ανεβασω αργοτερα και ενα βιντεο με την λεντ ταινια...
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία. Ζηλέψαμε πρωί πρωί...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Λουκά,
πανέμορφα τα ψάρια σου ![]() Και τελικά ο κόπος σου για να στήσεις αυτό το θηριάκι ενυδρείο απέδωσε και Πάλι Πολλά Μπράβο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα γλυκητατα χρυσοψαρα που ειχα και εγω τη χαρα να φιλοξενησω. Δυστυχως σαν λατρης των φυτεμενων δε μπορουσα να τα χαρω και τα δυο.
Μια φωτο και απο τα δικα μου. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπράβο και στον Λουκά που είχε τέτοια μεγάλη εξέλιξη
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Αρτεμισία ευχαριστώ! Το κοκατιλ μου είναι κοριτσάκι και δε κελαηδαει! Εχεις και εσυ κοκατιλακια εάν θυμαμαι καλα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα Λουκα και Στεφανε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Στέφανε, όμορφα
![]() Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως θα είχε ποτέ χρυσόψαρα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και τα δικά μου αστεράκια είναι και τα δύο, ένα θέμα με το τηλέφωνο που δεν κατεβάζει εύκολα και σύντομα θα είναι κοντά σας....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω! Τακη τα χρυσοψαρα ηταν τα πρωτα μου ψαρια και η αφορμη για το πρωτο ενυδρειο. Τα αποχωριστηκα ομως γιατι το 80λιτρο ηταν μικρο για αυτα. Θα ξαναεπαιρνα καποια στιγμη αλλα προσωπικα τα θεωρω ψαρια για λιμνη και μονο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσόψαρά μου, μια μικρή χαρούμενη παρέα | maria p | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 47 | 21-05-13 14:43 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |