|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αιντε μαζοχτητε θα εχουμε καλο γιασφετ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιάσετε τα σουφλιώτικα να πάρουμε και μεταφραστή
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θαρεψες ημαστε τιποτα τσιμπλακια να χορατεβουμε στα μποσκα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-στη συνάντηση θα διαθέτουμε και αυτόματη μετάφραση του τοπικού γλωσσικού ιδιώματος (http://www.tosoufli.gr/idioma.html ) ![]() ![]() -αφού συναντηθούμε στη πλατεία, θα κατευθυνθούμε στο ταβερνείο του Ούτσιου στο μεσοχώρι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 02-12-15 στις 11:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίοι... άντε με το καλό... και τη μέρα της γιορτής μου!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τη γιορτή σου πάντως θα την γιορτάσουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουφλί - Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
1.Κλεόβουλος (Σουφλί) 2.Θοδωρής Τσιαμίτας (Σουφλί) 3.Gio_bourou (Σουφλί) 4.mintilis (Ορεστιάδα) 5.ignatios (Κομοτηνή) 6.takaros (Ορεστιάδα) 7.BUREKAS47 (Ορεστιάδα) 8.Artemisia (Κομοτηνή) 9.Teo (Σουφλί) 10.Τσιόνογλου Σταύρος (Κομοτηνή) 11.Dimitris Batman (Αλεξ/λη) ...... ![]() ![]() Εντεκάδα συμπληρώσαμε, πάμε για αναπληρωματικούς ![]() -ο καιρός προβλέπεται καλός (κάποιος φοβόταν για χιόνια ![]() -θα βρεθούμε στις 12 στην πλατεία (μπροστά στη φάτνη ![]() -όποιος θέλει τηλ. επικοινωνίας να μου στείλει πμ |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε εμείς απο Κομοτηνή είμαστε 4(στανταρ) εγω, ο Ιγνάτιος, η Ελένη ,ο Σταύρος και μπορεί να ρθει και ο άντρας μου απο Ορεστιάδα
![]() Κανένα καφε δεν θα πιούμε ?? κατευθείαν ταβέρνα ??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο καφές πειράζει στα νεύρα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα να περασετε!!! θα είμαι μαζι σας νοερα!!
![]() και από Μαρτη και σωματικα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα πολύ αλλά δεν μπορώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και φωτορεπορτάζ
![]() 1.οι γηραιοί ![]() 2.Dimitris Batman - Burekas47 2.mintilis - Αρτεμισία - Gio Buru 3.Ιγνάτιος - Ελένη - mintilis - Αρτεμισία - Σάκης 4.με μισόκλειστα μάτια είσαι γοητευτικός ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...συνεχίσαμε για καφέ
1.Burekas47 - Θοδωρής Τσιαμίτας - Theo - Ελένη - Αρτεμισία - Σάκης 2. Ελένη - Αρτεμισία - Σάκης - Dimitris Batman - Ιγνάτιος - Κλεόβουλος - Τσιόνογλου Σταύρος - Burekas47 - mintilis - Θοδωρής Τσιαμίτας 3.Burekas47 - mintilis - Θοδωρής Τσιαμίτας - Theo 4. selfie του Στρατηγού ![]() Ωραία παρέα και καλή διάθεση με ψαροκουβέντα επί παντός επιστητού. Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε παιδιά !! ![]() (την επόμενη λέμε για Κομοτηνή) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια!!!!
Παντα τετοια!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας,να είστε καλά να μαζευόσαστε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο βρε παιδιά, ετσι να περνατε καλά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κατασταση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυνατα η Θρακη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά για φέτος......Καλές γιορτές σε όλους με υγεία & χαμόγελο!
τώρα που έχουμε συμπληρωμένη 11άδα με δυνατούς αναπληρωματικούς (και μαζορέτες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η καφετερια σα γνωστη μου φανηκε, μηπως ητανε στου γιαχανα? η μαλλον η αλλη που ειναι πανω στην πλατεια αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
κανονιστε να βρεθουμε ανοιξη που θα ανεβω σουφλι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σαν να ήμουν εκεί... και να την γιορτάσαμε παρέα νιώθω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (αν γενικά μετακινείστε πες μου, μήπως την άνοιξη που γίνονται εκδηλώσεις πείσω τους διοργανωτές να το δουν ![]() Να 'σαι καλά και πάντα πολύχρωμος φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κλεόβουλε!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |