|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο φίλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως το πες έγινε!Βρήκα το lubbocki στο πάτωμα και ακόμη διχτακι δεν βρήκα.Δυστυχώς το ψαράκι Το έχασα
|
|
|||
|
|||
![]()
Διχτακυ εγώ που εψξα δεν βρήκα! Παλαιότερα έβγαινε ένα δίχτυ πουλιών ,με ιδανικές διαστάσεις αλλά πλέον δεν το βγάζουν. Έβαλα δίχτυ αντιχαλαζικο αλλά σκίαζε τελικά. Οπότε πηρα ψιλό τρυπάνι και πετονιά και το έφτιαξαν μόνος! Πολλές ώρες ξοδεψα,αλλά σχεδόν γλύτωσα= 1*1 έκανα το μάτι αλλά για σιγουριά θέλει ακόμη μικροτερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλό τρυπάνι και πετονια?Έχεις καμία φώτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες στο θεμα με το ριφ μου
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιοςςςςςςς!!!
![]() ![]() Μου αρέσει το τρόπος που θα κρύψεις την υπερχείλιση! |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να το καταφέρω να καλυφθεί όλο.Θα δείχνει τέλεια πιστεύω Σάκη
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο μπραβο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!Κι εσείς να χαίρεστε τα στολίδια σας.Voas την έντυπα την βαση.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μαλιστα!εδεσε το γλυκο γιωργο!τελειο αποτελεσμα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο καλησπερα!ΜΕ ΤΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙΣ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!Με δύο φωτιστικά led της ocean revive 120 w
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΦΟΒΕΡΟ αποτελεσμα...........
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα γιωργο!πως παει το εγχειρημα με την καλυψη αποκρυψη της υπερχ/σης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!!Σιγά-σιγά προχωράει.Ίσως να πήγαινε γρηγορότερα αν είχα περισσότερα νιτρικά αλλά έχω sps οπότε κοιτάω να τα κρατάω χαμηλά.Θα κοιτάξω να βγάλω καμία φώτο να σας δειξω
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!περιμενουμε φιλε........καλο απογευμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις μμ-ελλον για να το καλυψει ολο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αποτι φαινεται θα παει μακρια η βαλιτσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα γιωργο!πως παει το στολιδι σου ?βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε λιγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιωργο!τι λεει φιλε?ολα καλα? καιρο έχουμε να δουμε νεα σου!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 20-04-16 στις 00:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακομα αλλα ανεβαινουν σιγα σιγα και οσο ανεβαινουν δειχνουν πολυ καλυτερα
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ανάπτυξη έχει το ενυδρείο ξεκίνησε να δένει και από κοράλλια τα πάντα όλα!
Για το green star poylps καλά πάει θα δέσει σε λίγο όλο τον σωλήνα .. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κομμάτι ο μπακλαβάς
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με ψιλοαγχωνει Κωστα!Μετα απο καποια σκαμπανεβασματα του kh ασπρισε σε καποια σημεια και επειδη δουλευω pellets οταν εφυγε το kh πανω απο 8 καηκανε καποιες ακρες.Τωρα που το εχω σταθεροποιησει δειχνει να παιρνει σιγα σιγα τα επανω του αλλα σε μερικα σημεια εχει αλλαξει χρωμα.Εχει βγει πρασινο
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα στρώσει!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο τι λεει φιλε?
πως παει το στολίδι σου? Υπάρχει κανένα νεο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Σχέδια για 450αρι υβριδικό ξύλινο rimless.. | jimbit22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-07-13 07:26 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |