|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μωρε ξερω να το φερω με rgb απλα επειδη με εχει ποιασει ψιλομουχλα τελευταια και με εχω ποιασει να αναβαλω ελεγα καλυτερα κατι ετοιμο να παιζει out of the box...
|
||||
|
||||
![]()
παιδες σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο προβολακι γia ενα 30λιτρο που εχω...
θα κανει δουλεια... τι χρωμα να επιλεξω? warm η cold ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχρο λευκο, με το θερμο ειδα και λιγη άλγη, και επιπλεον το ψυχρο λευκο τονιζει καλυτερα τα χρώματα
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το μαγαζι το ξερεις?? καλα δεν ειναι??http://ledcosmos.gr/led-provoleis
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω πλεον λογω capital control δεν μπορω να ψωνισω απο ebay...
αυτα πως τα κοβεις??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απο τα ίδια με το ebay είναι όλα αυτά, Κινέζικα
![]() Οσα έχω πάρει (από ebay) καλα τα πανε , πιστεύω πως και αυτά καλά θα τα πάνε, αλλά πάντα υπάρχει και ένα ποσοστό αστοχίας υλικού
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για οσους εχουν σκυλακια και γατακια! | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 12 | 26-02-16 22:41 |
Τι λαμπες για φυτεμενο rio 180? | triantku | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-12 13:13 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |
Λαμπες σε φυτεμενο.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-08 09:50 |