|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το περιβάλλον του ψαριού δεν ξέρω να σου πω
|
||||
|
||||
![]()
αυτος εισαι!!με εξτρα ποδαρακια και γωνιες θα γινει αστερι!!!
διακοσμηση καλυτερα να μην βαλεις γιατι θα μειωσεις το χωρο που ειναι ηδη λιγος και επισης μπορει ανετα μολις μεγαλωσει να στα γκρεμισει ολα με μια μονο κινηση. οσο για συγκατοικους θα προτεινα να το ξεχασεις.εχεις ενα πλεκο που βολταρει χαλαρα στο βυθο και αυτο αρκει..μην επιβαρυνεις το νερο με πολλα ψαρια γιατι θα εισαι καθε μερα για αλλαγη νερου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι να μαζεψεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς γι'αυτο τα ψάρια και να φτιαξεις ανάλογα το ενυδρείο.
Ως προς τη διακόσμηση κινήσου βιοτοπικα αλλα χωρίς υπερβολές για να μην στερήσεις λίτρα νερού απο το ψάρι. Κι εσύ θα το χαρείς περισσότερο αλλα κυρίως τα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το ψαρι σου θελει πολλα λιτρα 1000 λιτρα το λιγοτερο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το δωσεις πισω στο μαγαζι , και να βαλεις ψαρια που μπορούν να ζησουν στα λιτρα σου......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και γω θέλω απεγνωσμένα σκύλο αλλά πρώτον μένω σε διαμέρισμα και δεύτερον δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο...καταλαβαίνεις τι εννοώ... Τα λίτρα σου δεν είναι λίγα για μια καινούρια ψαροσύνθεση και θα έχεις πολλές επιλογές.....απλά για το συγκεκριμένο είδος είναι απαγορευτικά...κρίμα δεν είναι να ξέρεις πως το ταλαιπωρείς ??? Απ ότι έχω καταλάβει είσαι διατεθειμένος να μάθεις και να εντρυφήσεις στο χόμπι....ξεκίνα σωστά και δεν θα χάσεις!!! Όλοι στη διάθεσή σου για βοήθεια.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα λιτρα δεν αρκουν για το ψαρι .. το εχουμε πει..
οπως το εχει καταλαβει κι ο φιλος.. στο πετ σοπ δεν θα ταλαιπωρηθει 100φορες παραπανω? Το ψαρι ΔΕΝ κανει για ενυδρειο..το οτι τα φερνουν ειναι το μεγαλυτερο λαθος -εγκλημα... σε οποιο ενυδρειο κι αν "πεσει" θα ταλαιπωρηθει. αν το θελει , ας το κρατησει.. ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα περασει πολυ καλυτερα απ΄το να παει αλλου.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πακου | philip | Διατροφή | 9 | 25-05-15 12:23 |
Βοηθεια Με Πακου | makisperama | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-03-13 16:31 |
ΠΑΚΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ? | ilias | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-02-10 17:35 |