|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει παιδια..ευχαριστω πολυ! Ξερετε περιπου ενα κοραλλι συνιθισμενο ποσα κοστιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως απο που θα το αγορασεις, τι παραλαβής ειναι κ τι μέγεθος. Απο χομπιστες όμως τα πράγματα αλλάζουν κ η τιμη ειναι συμβολική.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει φιλε..για 300λιτρα ενυδρειο τι κυκλοφορητες να βαλω?
|
|
|||
|
|||
![]()
2rw8 jebao μαζι με την επιστροφη εισαι πολυ καλα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα λιτρα κυκλοφορητες σακι? 20χ ειναι καλα? Αντλια επιστροφης εχω κινεζικη 2800λιτρων..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θέλεις όσο γίνεται να έχεις παντού την ίδια ροή. Για να γίνει αυτό θέλεις πολλούς κυκλοφοριτές και όχι ένα. Με αυτούς τους δυο θα μπορείς να δουλέψεις πολύ άνετα από την αρχή μέχρι και όταν στοκαρης! |
|
|||
|
|||
![]()
2κυκλοφορητες που κανουν 5000λιτρα ο καθενας ειναι καλοι? Αυτοι που λες ειναι λιγακι ακριβοι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντλία επιστροφής 2800λτ; Εχεις υπολογίσει την υψομετρική διαφορα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλε ολα ειναι δοκιμασμενα! 3000λιτρα ειναι η αντλια κανονικα αλλα μου βγαζει μονο 2700-2800 ..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο ύψος εχει το σαμπ απο το ενυδρειο; Ποια αντλία εχεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Την εβαλα σε λειτουργια σε υψος οσο το ενυδρειο μου.μετρησα το χρονο και τα λιτρα που εβγαλε απανω και τα υπολογισα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και με δυο 3000πιστευω εισαι πολυ καλα! |
|
|||
|
|||
![]()
1μετρο ακριβως φιλε
------------------------- Ενταξει σακι θα αγοραστουν αυριο και θα σου πω ! Προς το παρων νατο ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neofytou_giwrgos : 27-04-15 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στα ίδια λίτρα ειμαι κ εχω μια jebao 6000 dc.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι 6000 λτ. Υπολογίζω γύρω στα 4500-5000
Δώσε μας λίγο διαστάσεις γιατι το βλέπω στενό κ μακρύ. Ίσως χρειαστείς μεγαλύτερη κυκλοφορια |
|
|||
|
|||
![]()
140χ40πλατος και 50υψος
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να χρειαστείς κ κυκλοφορια μέχρι κ 50x. Γιατι ειναι μακρύ κ αργότερα οταν θα μεγαλώσουν τα κοραλια θα εχεις νεκρά σημεία. Αυτό εξαρτάται κ απο τον στήσιμο του βράχου. Καλο θα ήταν αν αγορασεις κυκλοφορητες να πάρεις ρυθμιζόμενο θα κ μεγαλύτερους ώστε αργότερα να τους αυξήσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι τιμη εχουν αυτοι φιλε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε στο fish-street τις jebao. Ειναι οικονομικοί κ καλοί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ιστοσελιδα ειναι φιλε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι eshop στην Κίνα. Βέβαια μπορεις να τους βρεις κ σε αγγελίες κ σε προσφορές μαγαζιών
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει φιλε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φίλε τι αντλία έχεις?????????
Σόρρυ σε πήρα από τα μούτρα ![]() ![]() ![]() Πες μάρκα!! Σίγουρα τα μέτρησες καλά λίτρα και χρόνο??? Εδώ η Jebao DCT 4000 μου μόλις μου ήρθε στο 1 μέτρο μου κόβει 1000 λίτρα και στο 1.5 λιγότερο απο 2000, πώς η δικιά σου κόβει μόνο 200-300 στα 3000??? Είπαμε καλά τα κινεζάκια, αλλά με έσκασες... ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια να έχεις φίλε μου!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Atinan την λενε καπως ετσι και τα αλλα ειναι κινεζικα.ειναι 40βατ και τεραστια. Στο περιπου ηταν οι μετρησεις αδερφε γιατι,απλα πηρα χρονο και λιτρα..λιγο πανω λιγο κατω δεν θα εχει προβλημα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης βλέποντας την φωτό από το ενυδρείο, νομίζω οτι οι γωνίες σου είναι μεταλικές... εκτός αν ξεγελιέμαι...
Αν ναι, νομίζω οτι θα έχεις θέματα λόγω διάβρωσης... ------------------------- Μάλιστα, θα την κοιτάξω!! καλή συνέχεια!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 27-04-15 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι αδερφε πλαστικα και μπρουτζινα ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντικατέστησε τα μπρούντζινα με πλαστικές γωνιές. Επίσης η επιστροφή κατεβαίνει αρκετά μέσα στο κυρίως ενυδρειο. Σε περίπτωση διακοπής θα σου κατεβούν αρκετά λίτρα στο σαμπ. Υπολόγισε το κ αυτό για να μην πλημμυρισεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βρισκω πουθενα πλαστικο σε αυτο το μεγεθος εχω γυρισει παντου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος-ποιες ωρες της ημερας? | leda | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 01-11-12 09:11 |