|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε το προσεξα...
|
||||
|
||||
![]()
Να μην ξανασυμβεί.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα όχι δε τα ξέρω αλλά γνώστη μάρκα είναι, αξιόπιστα φαίνονται και καλουτσικη η τιμή του συγκεκριμένου. Ανάλογα και σε τι κατάσταση βρίσκεται το όλο πακέτο βέβαια
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα δεν ειναι ούτε σε άριστη ούτε σε κακή....μέτρια θα έλεγα.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε κι άλλες γνώμες τοτε.μην βιαζεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Το να μην βιάζομαι είναι σχετικό αφού ξερεις....μάλλον θα το πάρω μου δίνη και 2 φίλτρα πολύ καλά + έπιπλο+θερμοστάτη+ 15-20 κιλά ιφεστιακη λάβα σε χαλικακι(δεν ξερω αν κάνει για Malawi)απλά μου την χαλαρή λίγο γιατη είναι στο χρωμα του ξύλου και εγώ το ήθελα μαύρο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Google έχεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστιχος ναι.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα αρχίσει να ανησυχώ ![]() Πάντως μεταξύ μας, πες του το να το μάθει κι ο ίδιος τι μάρκα ενυδρείο πουλάει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Του το είπα και μου είπε ότι απο εκει που το πήρε του είπε ο πολιτις ότι το φέρνει η eheim κατι τετιο κατάλαβα....π@π@ριες.....τελος παντον βρικαμε τη μάρκα ειναι τελικα και τα λιτρα του οποτε μια χαρα!!τα γνωρίσες εσυ chokolatepuma αυτα τα ενυδρεια???
Παντός για Malawi που το θελω μια χαρα ειναι τα λιτρα του για 2-3 χαρεμακια!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ σε ξένα χωράφια δεν μπαίνω Οχι, το ενυδρειο δεν το γνωρίζω Επειδή το αγοράζεις από άλλον, έλεγξε όσα περισσότερα μπορείς |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ψαχνό να βρω τωρα,υπάρχει κάποιο υπόμνημα στο τι να προσέξουμε στιν αγωρα μεταχιρισμενου ενυδρειου?????το ενυδρειο αυτο ειναι 1,5-2 χρονον και κάθεται τωρα άδειο 3 μήνες.........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα κολλήματα δλδ τις σιλικόνες, τα τζάμια και τις γρατζουνιες, τα παρεκλόμενα που θα σου δώσει αν δουλεύουν και σε τι κατάσταση ειναι Γεμίστε το ενυδρειο, πες του να σε κεράσει εναν καφε, μετά να σου κάνει το τραπέζι κι αν το ενυδρειο ειναι σε καλή κατασταση και δεν το δεις να δακρύζει όλες αυτές τις ώρες, ξεκίνα να σκέφτεσαι να το αγοράσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Ok και κατι άλλο το ενυδρειο και το επιπλο ειναι στο χρωμα ξυλου και το ήθελα μαυρο,καμία ιδέα????να το βαψω?να το ντισο?με ευτοκολιτο?????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τρίψιμο κα;ι βάψιμο με μαυρο χρώμα αν πιάνουν τα χέρια σου
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς θα το δω και ανάλογος θα πραξω σας ευχαριστω όλους!!!!!!!!!!!!!!!απο αύριο θα μιλήσω με Αφρική μεριά.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,και να τους βάλεις κι εκείνους να ψάχνουν κάτι!
|
||||
|
||||
![]()
Οοοοκκκκ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΑΣ? | mariakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 06-02-11 20:12 |
ποσα λιτρα ειναι? | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-04-09 14:49 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα ειναι το minimum? | sarpijk | Χρυσόψαρα | 3 | 04-01-09 17:47 |
ποσα λιτρα ειναι το εξαγωνο? | grigoris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-02-08 19:54 |