|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα παλαιότερα φυτά επιφάνειας κρατάνε πολύ βρόμα οπότε δεν τα ξαναβάζω
|
|
|||
|
|||
![]()
πιστευω οτι τα φυτα επιφανειας θα τα εκτιμησουν ιδιαιτερα οι δισκοι σου μιας που ειναι και αγριοι.
εμενα προσωπικα λιγη βρωμα δεν θα με πειραζε στα φυτα επιφανειας, δεν ειναι κατι τραγικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν!
Πολυ ωραία ψάρια αν και αν μπορεσεις βγαλε κοντινες φωτογραφίες ... Καλύτερο ειναι το στήσιμο σου αλλα μη τους κάνεις τοσο ριζικες αλλαγές ... Αφησε τα να νιώσουν ασφάλεια και να σε γνωρίσουν (θα μου πεις οτι σε γνωρίζουν) απλα εννοώ να σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
¶λλη μια με φωτογραφική
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι δισκας και μαλλον ειμαι τελειως ασχετος με αυτο που βλεπω αλλα θα ξαναπω οτι αυτο το ενυδρειο ειναι πανεμορφο!!!αν ποτε ασχοληθω με δισκους,καπως ετσι θα ηθελα να ειναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να τα χορτασω με τα μάτια. Συμβαίνει και με άλλους κατόχους ενυδρείων
------------------------- Σευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris.f : 10-01-15 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το μεσαιο μπροστα ξυλο που φαινεται το κοψιμο του, θελει μονο αλλαγη καποια στιγμη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο xaris.f
Τωρα εγινε πραγματικα τελειο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ ulisse
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πολύ καλύτερο για τα ψάρια τώρα... θεωρώ.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 14-01-15 στις 02:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάνε... τα ψάρια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλά το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι ένας από τους δίσκους κάπου γδαρθηκε και μολύνθηκε η πληγή αποτέλεσμα το κάνω θεραπεία σε καραντινα.Η πληγή σχεδόν έχει κλείσει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε βάλε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε... λέμε!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε βαλε και συ καμία απ τα στολίδια σου!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε τα γυαλιά σου ωρέ!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οριστε τα κουκλια μου
|
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου...πολυ ομορφα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τους βλέπω!!!!!
![]() Αυτό που ΔΕΝ βλέπω... είναι spot (για τα οποία οι Tefe ... φημίζονται). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν οι Red spot tefe Green Αλλά υπάρχουν και χωρίς spot Green. Οπότε οι δικοί μου είναι χωρίς spot
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί είναι πιθανόν να προέρχονται από το Rio Tefe και όχι το Lago Tefe.. Εκεί, αν δει κανείς τις φωτογραφίες από το πρώτο βιβλίο του Bleher σελίδα 181, οι δίσκοι δεν εμφανίζουν κανένα spot. Μάλιστα, μπλεδίζουν και λίγο, όπως τα ψάρια του Χρήστου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ έγραψα κάτι διαφορετικό... απλά ανέφερα ότι... τα spot είναι (για μένα) το ζητούμενο σε πράσινους.
Όπως το έγραψα όμως... ΔΕΝ έγινε κατανοητό.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nικο οι Green Tefe many spots ακομα και απο Glaser ειναι απλησιαστοι.
|
||||
|
||||
![]()
Λες να ΜΗΝ το ξέρω... αφού το ψάχνω;
![]() Τους είχα πολύ παλιά... πονάει.- |
|
|||
|
|||
![]()
κάποιες νέες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Με "φτιάχνεις"!!!!!
![]() Τά'ι'ζε... τά'ι'ζε... τά'ι'ζε.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερά ψάρια.. Βάλε και κανένα βίντεο να ευχαριστηθούμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα τα ψαρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικά πανέμορφο! !!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ¶φησε το τσεκούρι και είπε καλή κουβέντα???? Μάλλον λογω γιορτών, ε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Discus 2010”, the 5th Italian Discus Contest | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 19-04-10 18:42 |
Wild Discus (2 λεπτα αμαζωνικα) | delta66 | Δίσκοι | 1 | 17-06-08 06:36 |