|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα στην παρεα
Μια ερωτιση τoσo απλη για oρισμενoυς Μετα απo 3 μηνες πoυ χρησιμoπoιω μoνo 100%αo για αλλαγη νερoυ και δεν πρoσθετω αντιχλωριo ,αναρωτηθηκα αν τελικα τo κανω σωστα Ελπιζω πως ναι Εσεις τι λετε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είδους ψάρια και φυτά έχεις στο ενυδρείο σου ;
|
|||
|
|||
![]()
η α.ο. κανει και αποχλωριωση, οποτε δεν ειναι αναγκαιο το αντιχλωριο.
τι ψαρια εχεις και τι μετρησεις παιρνεις απο το ενυδρειο σου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα ελεγα αν δεν κανει δoυλεια η αo πως θα τo καταλαβω; Υπαρχει πρoβλημα να βαζω πρoληπτικα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν υπαρχει προβλημα να βάζεις προληπτικά αλλα τζάμπα τα λεφτά. Τα φυτα σου ειναι εντάξει; Σε ποσα λιτρα ειναι αυτά τα ψαρια; Τα γκουραμι ειναι χαρεμί;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια ειναι σε ριο180 Ειναι ένα ζευγάρι περλ γκουραμι και ένα χαρέμι κίτρινα-χρυσα γκουραμι Σκευτομαι να βγάλω τα 2 περλ και να βάλω 3 ακομα σκαλαρια που μου αρέσουν περισσότερο τη λες; ------------------------- Παράθεση:
Το ph μου ανεβαίνει εκεί επειδή προσθέτω λίγη μαγειρική σόδα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης186 : 28-11-14 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 5 γκoυραμι 4 κoρυ ενα πoλυπτερoυς κ ενα σκαλαρι πoυ δεν ξερω τι θα κανω με αυτo
Απo φυτα εχω λημνoφυλα και βελισνερια ααα και καμπoση τζαβα μoς |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, μετρήσεις KH , GH & PH έχεις κάνει ; Απο αυτές τις μετρήσεις φαίνονται οι παράμετροι νερού, αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται να κάνεις 100% Α/Ο , γιατι θα πρέπει να ρίχνεις και ιχνοστοιχεία μετά στο νερό που τα χρειάζονται λίγο τα ψάρια και πολύ τα φυτά, ένα καλός τρόπος είναι να έχεις ένα ποσοστό από Α/Ο και το υπόλοιπο από νερό αποχλωριομένο που μπορείς να το πάρεις από την Α/Ο πριν περάσει στη μεμβράνη, μετά τον άνθρακα δηλαδή , που και αυτό είναι αποχλωριομένο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι έτσι είσαι εντάξει, μετρήσεις GH KH & PH έχεις κάνει να δεις που βρίσκεσαι ;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλοριο... | vasilhs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-07-13 09:03 |
αντιχλωριο και Α.Ο. | Geovai | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 18-07-11 21:04 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |