|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα ειμαι νεο μελος και νεος στο χομπι αυτο,θα μπω κατευθιαν στο ψητο,εχω ενυδρειο 60χ30 χωριτικοτητας 54λιτρα και θελω να σωσω εναν μονομαχο απτο να ζει σε ποτηρι,θελω μια βοηθεια για το πως να στησω το ενυδρειο τι χαλικι για το συγκεκριμενο ιδος φωτισμο και φυτα καθως ειναι η πρωτη μου φορα,επισης θα ηθελα να ροτισω αν μπορω να βαλω μεσα και κανεναν καρδηναλιο για ομορφια καθε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Εδω θα παρεις αρκετες ιδεες για το στησιμο ενυδρειου σου. Το βασικοτερο ειναι να φερεις τις παραμετρους νερου σε ιδανικα επιπεδα για το ψαρακι σου, οπως και φυσικα να εχεις ενα στρωμενο φιλτρο. Αυτα θα τα βρεις εδω. Οι αργες κινησεις θα σε οδηγησουν στο να σωσεις οντως ενα ψαρακι απο τα ποτηρακια, παρα να του παρατεινεις το μαρτυριο.
|
||||
|
||||
![]()
μολις εστησα το ενυδρειο μου.μεσα ακομα δεν εβαλα ψαρια,πιθανον την δευτερα να βαλω κανα αρλεκινο για να στρωσει καθος για αμμωνιες κτλ δεν εχω γνωσοις με μετρησοις,εβαλα χαλικι ενα μαπονι τον εξοπλισμο αντιχλωριακο και το χαζευω να δουλευει
|
|
||||
|
||||
![]()
για στρωσιμο βρες μπολι, τι δουλεια εχει ο αρλεκινος?
Βαλτο μια μερα αφου εχεις βαλει το μονομαχο (χωρις ομως να τον εχεις ταισει)
|
||||
|
||||
![]()
Για το στρωσιμο, βαλε αγγελια για μπολι, οπως γραφει και ο Nick. Πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση, μελετησε καλα το παραπανω link που αναφερεται στα υπομνηματα των αρχαριων γλυκου νερου. Χωρις να γνωριζεις τη λειτουργια ενος ενυδρειου, οπως και τη σημασια των μετρησεων, το ξαναλεω, μονο κακο θα κανεις στα ψαρακια σου.
Οι αρλεκινοι σε 60αρι δεν εχουν καμια θεση, θα συμφωνησω.
|
||||
|
||||
![]()
Νick, πανε να σε τρελανουν σημερα με το στρωσιμο με τα ψαρια
![]() Κωσταντινε δεν μπορεις να βαλεις ουτε αρλεκινο , ουτε καρδιναλιους.. το ενυδρειο ειναι μικρο γι αυτα + οτι επελεξες να βαλεις betta.. ετσι λοιπον θα μεινεις μονο με betta ![]() Πρεπει να βρεις μπολι για να στρωσει το φιλτρο σου, αν εισαι Αλεξανδρεια Ημαθιας , περνα απο Βεροια αν μπορεις να σου δωσω μπολι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |