|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα...μου τις εδωσε ο igna κα νομιζω μου ειπε απο λεροι
μερλιν ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 03-09-14 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καιμια σημερινη εχω κατεβασει λιγακι την δεξια πετρα για να μην εναι σημειο εστιασης
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε κάνα κλαδεματάκι την Cuba γιατι βλέπω να ξεφεύγει και να σου καλύπτει τις πέτρες σε λίγο καιρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μπράβο ρε φίλε αρχίζει κ γίνετε πανέμορφο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο γίνεται.. για βγάλε φωτογραφία από την αριστερή πλευρά του ενυδρείου να δούμε πως είναι (μου φαίνεται ότι θα είναι καλύτερη).
Προσπάθησε να μην εστιάσεις με τον φακό στην πλάτη αλλά στην μέση του ενυδρείου. Φαίνεται θολή μπροστά
|
||||
|
||||
![]()
να και οι πλαινες
|
||||
|
||||
![]()
2μηνες παρα μια βδομαδα...οντως Σταυρο αρχιζει να θελει κλαδεμα αλλα θα το δοκιμασω οταν βγει η τελικη φωτογραφια
|
||||
|
||||
![]()
Πιό μπροστα να το κλαδέψεις καμμια 10 μέρες για να μη φαίνεται κλαδεμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ Σταυρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο χαλί Νίκο...............χειμωνιάζει κι όλλας
![]() ![]() Φίλε πρέπει να σου ρθω για καφέ και να σου κλέψω το ενυδρείο!!!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σπιτι ειμαι ρε συ κατεβα.....
|
||||
|
||||
![]()
Πειτε μου λιγο τη γνωμη σας για τον φοντο(ασπρο η μαυρο)....ο φωτισμος θα διορθωθει με εξτρα δεξια αριστερα αλλα προς το παρον 2 προχειρες να μου πειτε πια ταιριαζει
|
||||
|
||||
![]()
Πάει σούπερ φίλε...
Απ το στήσιμο δεν θ άλλαζα κάτι αλλά πίσω αριστερά απ την πέτρα θα έβαζα 2-3 ρίζες Alternathera reinickii κάτι τέτοιο νομίζω θα το απογείωνε(πίσω ακριβός απ την αριστερή πέτρα... Νομίζω το λευκό φόντο θα έδινε πιο πολύ βάθος! [IMG]001490_FB737E.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρειο
![]() ![]() ![]() Το μαύρο κανει τα χρώματα πιο έντονα και χάνεται και λίγο ο εξοπλισμός με το άσπρο χτυπάει πιο έντονα στο μάτι. Τι ειναι αυτός ο σωλήνας πισω απ το θερμαντηρα ;
|
||||
|
||||
![]()
σκιμερ για ττο πρωτεϊνικό....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνουν τα lilly pipes ε;
Κανει πολυ μπαμ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 12-10-14 στις 22:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα lily pipes είναι για εισαγωγή-εξαγωγή νερού στο και απ το φίλτρο ενώ αυτό τραβάει νερό απ την επιφάνεια οπότε διαλύει και το πρωτεϊνικό φιλμ...καραμπαμ κάνει αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά..απλά ας το βγάζει ο Νίκος όταν θέλει να βγάλει φωτό!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=stanlee;857970]Τα lily pipes είναι για εισαγωγή-εξαγωγή νερού στο και απ το φίλτρο ενώ αυτό τραβάει νερό απ την επιφάνεια οπότε διαλύει και το πρωτεϊνικό φιλμ...καραμπαμ κάνει αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά..απλά ας το βγάζει ο Νίκος όταν θέλει να βγάλει φωτό!!!!![/QUOΤαυτοχρονα απαντησαμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω τι ειναι τα lilly pipes έχω κι εγω ,
Εγω το πρωτεΐνικο φιλμ οταν έχω το εξαφανίζω με δυνατή ροή απο τα lilly pipes.
|
||||
|
||||
![]()
Και επειδή ο καιρός πέρασε απο τις τελευταίες φωτο πριν την διάλυση
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
iwagumi | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 36 | 12-12-15 21:12 |
Iwagumi by StanLee | stanlee | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 06-06-14 23:08 |
Iwagumi dry start | makismakis2004 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 02-07-13 10:16 |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |