|
||||
|
||||
![]()
ακομη να το λαβω?? χαχαχαχα οποτε μπορεις στελνεις...
ευχαριστω!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αμα βαλεις 4 ισως να μην χρειαστεις να βαλεις κανενα κυκλοφοριτη. την ροη την κατευθινεις εσυ οπου θες!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν βαλω 4 κυκλοφοριτες... μαλλον θελεις να πεις να μην βαλω controler...?
|
||||
|
||||
![]()
[Q UOTE=Sakis Papadopoulos;843589]θανασση νομιζα οτι θα βαλεις 2 wp 25 γιαυτο το ελεγα.
αμα βαλεις 4 ισως να μην χρειαστεις να βαλεις κανενα κυκλοφοριτη. την ροη την κατευθινεις εσυ οπου θες!!![/QUOTE] Μπερδεύτηκα κ εγω. Οι 4 jebao wp10 ειναι κυκλοφορητες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι οι WP-10 ειναι οι μικροι.... http://abyssos.gr/main/eshop-categor...er-detail.html
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση επειδή το ενυδρείο θα είναι μακρύ επέλεξε καλύτερα WP25 και όχι τους WP 10 γιατί η ροή δεν θα φτάνει ούτε μέχρι την μέση του ενυδρείου. Επίσης κοίτα και λίγο το απο πού θα τους αγοράσεις
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα δουμε οταν ξερω ακριβως διαστασεις του ενυδρειου και του σαμπ... οσο για την αγορα, παντα κοιταω τα παντα και παντου.... ![]() ![]() κατι που δεν ξερω και θελω να μαθω... οι Jebao πχ στο καλωδιο τους εχουν αρσενικο βισμα για να μπει στην πριζα η για να μπει στον κοντρολερ....???
|
||||
|
||||
![]()
Οι jebao έχουν ενα βυσμα που κουμπώνει τον controller κ ο μετασχηματιστής εχει πάλι βυσμα που κουμπώνει στον controller.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ. οποτε jebao χωρις κοντρολερ δεν πανε...
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Θανάση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανε πανε. 12v ή 24v αν τους δώσεις θα παίζουν αλλα χωρις προγραμμα. Θα έχουν μια maximum συνεχόμενη ροή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε γιατί να πάρει τους jebao και όχι ένα tunze ή koralia? Παίρνεις wavemaker όταν μπορείς να δουλέψεις τα προγράμματα τους imho!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση νομίζω δεν μπορείς με τον "μαμά" κοντρολερ να μειώσεις την κυκλοφορια. Μονο προγράμματα αλλάζεις. Την αυξομειωση μπορείς να την κανεις είτε μειώνοντας τα volt ή με κάποιο andruino.
Αντίθετα οι jebao dc μπορείς να αυξομειώσεις την ροή στο 65,75,80,90,100% |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια συγγνώμη πολυ σωστά είπες, εχει 3 mode s1,s2,s3 (100,75,50%). Αλλα αυτό γίνεται μονο απο τον controller ή με μετασχηματιστή αν μειώσεις τα volt εξόδου. Χρησιμοποιώ κ εγω τον jebao αλλα εχω καταργήσει τον controller
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν ερθει η σειρα τους θα δουμε... μαλλον θα τα παρω πακετο... να μην μπλεκω...
|
||||
|
||||
![]()
πειτε μου κατι μιας και ισως του εχετε και ξερετε απο την πραξη....
αν βαζαμε κατα σειρα απο το WP-10 εως τον WP-60 σε τι μηκος ενυδρειου περιπου ο καθε ενας ειναι ικανοποιητικος να μπει...?? ξερω οτι παιζει ρολο και το στησιμο του βραχου.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η WP 25 ηταν υπερ καλη κυκλοφορια. Και χορις να εχει 2ο κυκλοφορη. Και δουλευε στο αργο κιμα στην μεσαια ταχυτητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πάντως στα ίδια λίτρα 80 x 60 x 65 δουλεύω μια fs8000 κ μια vortech 10αρα. Κ οι 2 ειναι σαν να δουλεύω 2 x wp25
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο δεν ειναι ουτε 240καθαρα και εχει την. Jebao wp25 και αντλια επιστροφης DC3000 για ενυδρειο που δεν εχει sps ποσο κυκλοφορια ακομα; Πιστευω οτι μετα ειναι υπερβολη! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ αλλα αργότερα δεν θα τον καλύπτει.
Δεν το γνώριζα οτι το ενυδρειο στήνεται τωρα κ δεν εχει κοραλια. |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα και γεματο κοραλια να ειναι αμα δεν εχει κοραλια που να θελουν πολυ ροη απλα θα ανεβασει τον κυκλοφοριτη στο τερμα και θα εχει επι40 κυκλοφορια ποσο παραπανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το στησιμο και το ποσο στοκαρισμενο θα ειναι ενα ενυδρειο. εμενα θα ξεκινησει σαν fish only εστω και για λιγο και
η ερωτηση μου εχει να κανει με το σκεπτικο .... το ενυδρειο θα ειναι γυρο στο 1.50-180 μηκος, να ξεκινησω με 2 WP-40 η' με 2 WP-60 ???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σορυυυυυυ το ενυδρειο θα ειναι περιπου 180χ60χ60 με γεμισμα νερου γυρο στο 50-55....
θα ξεκινησει fish olny και στρωνοντας το ενυδρειο και εγω με τα αλλατια θα μπει και 1-2-3-4-5-6 κοραλακια...χ αχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Καμια 10ρια, αντε πες 12 στην χειροτερη καμια 20ρια 25 καπου εκει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα αν σας ρωτησω και μου πειτε πως ολα ειναι ευκολα, δεν θα φταιω εγω.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δυο WP60 στο τερμα χαλαρο.
Και αμα χρειαστει οταν το στοκαρης καλα θα εχει δυο σκαλες να ανεβεις! Επισις θα επερνα διπλο κοντρολερ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορητες και αεραντλιες | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-11-13 12:39 |
κυκλοφορητες | boksic | Κυκλοφορία | 9 | 03-09-10 15:26 |