|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις απονιτροποιητη σε γλυκο νερο, εχω ακουσει οτι το χρησιμοποιουν σε θαλασσινο.... εχει αποτελεσματα? χρειαζεται καποια συντηρηση? υγ εχω δισκαδικο 350λτ μονο με ανουμπιες... και εχω συνεχεια νιτρικα 25 με αποτελεσμα να αλλαζω 50% νερου ανα 3 ημερες... περαν του οτι κοστιζει λιγο , ειναι και κουραστικο.... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα εχουν οι δισκοι
![]() αλλοι κανουν και πιο συχνες αλλαγες. θα σου απαντησουν και οι δισκαδες καλυτερα απο εμενα,αλλα εχω μια ερωτηση. γιατι εχεις μονο ανουμπιες,υπαρχει καποιος λογος? θα βοηθουσε πολυ αν συμπληρωνες και τη φορμα απτις παρουσιασεις... παντως ειχα κιεγω την ιδια απορια παλιοτερα. μπορεις να δεις εδω. η απαντηση εχει αρκετο διαβασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τ διαβάσω... Αλλα πες ότι δεν είχα δίσκους και απλά είχα θέμα με υψηλά νιτρικά? Κάτ δεν θα εέπρεπε να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.θα ξεκιναγες μειωνοντας το ταισμα.
το θεμα ομως με τους δισκους δεν ειναι τοσο το ποσο ταιζεις,αλλα τι ταιζεις. οι πρωτεινουχες τροφες που θελουνε ρυπαινουν το νερο περισσοτερο απο αλλες "φυτικες". φυσικα παιζει ρολο και το ποσο,αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες σαυτο με τους δισκους.πρεπει να φανε οσο πρεπει να φανε... χωρις να γραψεις λεπτομερειες για το ενυδρειο σου δυσκολα θα σε βοηθησει καποιος. πρεπει να συμπληρωσεις τη φορμα για να δουμε ποσα ψαρια εχεις,ποσο και τι τροφες ταιζεις,τι φιλτρο εχεις,τι ρουτινα αλλαγων (ποσοτητα νερου) κανεις κλπ. πως θα σου απαντησει καποιος,θα τα μαντεψει αυτα? παντως τα νιτρικα 25 προσωπικα τα θεωρω ψηλα.ειδικα οταν προκειται για δισκους(κιας μην ειμαι δισκοπαθης). το 25 το μετρας μετα την αλλαγη η πριν? φυτα γρηγορης αναπτυξης θα εβαζα περισσοτερα παντως.(τωρα με τις ανουμπιες δεν εχεις κανενα). |
|
||||
|
||||
![]()
Θα την συμπλήρωσω τη φόρμα απλά τώρα είμαι από το κινητό
Αλλά το ερώτημα μου είναι καθαρά για τη χρήση του απονιτροποιητη σε γλυκό νερ ό |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,η συντομη απαντηση(κατα τη γνωμη μου παντα)
ειναι οτι δεν χρειαζεται.μαλιστα μπορει να ειναι και επικινδυνο,ακομη και με φιλτρο απονιτροποιησης. αν ψαχνεις "ευκολη" λυση για τα νιτρικα,δεν υπαρχει. αν θες να το κανεις καπως πιο ευκολο,βαλε το ιδιο κοπαδι σε 700αρι αντι για 350 λιτρα.(χωρις να προσθεσεις ψαρια) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|