|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ένα νέο ταξίδι ξεκινάει στον κόσμο τις θάλασσας παιδιά είμαι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσω αγόρασα το βράχο το ενυδρείο τα μηχανήματα και τα φώτα περιμένω να ντύσω τι βάση για να ξεκινήσω το στήσιμο
ο βράχος τρέχει 3 μήνες τώρα σε ένα μικρό ενυδρείο είμαι σχεδόν έτοιμος αύριο θα σας βάλω και μερικές φωτό ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Καλο είναι να μην ανοίγεις θεμα όταν δεν εχεις σκοπο να ανεβασεις και τις φωτο την ιδια μερα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το καλο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tι έχεις στο μυαλό σου πάλι εσύ;
![]() Ενδιαφέρον ακούγεται. Πώς θα το κάνεις αυτό με το μπονσάι; Έχω δει volcano, αλλά μπονσάι όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
ακριβος
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έλα άσε τα λόγια και δούλευε......ουστ !!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό ειναι τωρα που αναπτυσεται η κοραλινη στον βράχο σου να απορροφά μαγνήσιο ασβεστιο κ kh. Βάλε την δοσομετρικη σου να πιάσει δουλεια.
Για να εχεις περίπου έναν μπουσουλα εγω φουλ στοκαρισμενος με κοραλια κ γύρω στα 350 λτ βάζω: Kh 100ml Ca 35ml Mg 40ml Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το 1/10 απο τα δικα μου κ άνα 3 μέρες να μετράς κ να αυξομειώνεις. Δεν θυμάμαι τωρα ποιο πρέπει να ανεβάσεις πρώτα για να πάρουν μπροστά κ τα αλλα. Ας γράψουν οι πιο ειδικοί. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κοραλια μέσα κ θα τα χάσει. Πες μας λίγο τιμες
------------------------- Η διατομικη δεν εχει καμία σχέση με τα ιχνοστοιχεια που πρέπει να εχει το reef απο την πρωτη στιγμή ώστε να αναπτύξει τις ιδανικές συνθήκες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 27-06-14 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλο ειναι να κανει μετρησης ανα 3_4μερες και αμα χρειαζετε να συπληρωνει. Αμα δει οτι κατεβενει πολυ τοτε να ξεκινησει! Μολις καθαρισει απο διατομικη τοτε μπορει να βαλει και ζουμια για κοραλινη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικα παντα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα κοιτα τα κοραλια ειναι λιγα και χορις απαιτησης τα πηρε απο μενα. Αμα θεωριτικα τα κοραλια τραβανε 5ml την εβδομαδα δεν υπαρχει λογο δοσομετρικης. Ο λογος ειναι οτι τα 5ml στα 300λιτρα δεν θα εχει καθολου διαφορα. Ουτε καν θα το καταλαβουν τα κοραλια. Τωρα αμα καθαρισει η διατομικη θα μπορει να αναπτηχθει η κοραλινη. Μεχρι τοτε δεν εχει θεμα. Μερικες φορες δεν χρειαζεται να ειμαστε υπερβολικοι, αυτο καταλαβα απο την μικρη πρωσοπικη μου εμπηρια! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να δεχομαστε κ μια γνωμη παραπανω αλλα για να το λες κατι θα ξερεις περισσοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν bettadin είναι το seachem reef dip που έχω εγώ.Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά,εγώ το χρησιμοποιώ προληπτικά
|
|
|||
|
|||
![]()
αλανια ολα μα ολα φαρμακα για θεραποιες και dip σκωτωνουν τα ζωντανα και οχι τα αυγα!!!!
οποτε ειναι αδικος κοπος. φυσικα δεν σημαινει οτι αφηνουμε ολα στην τυχει.... Η δικια μου γνωμη ειναι οτι και αν προσθεσεις το κανεις dip φυσικα πλην ψαρια. εχεις παντα ψαρια που να τρωνε διαφορα παρασιτα και αμα μπορεις εχεις και μια πεταλουδα. επισις σε περιπτωση που δεις στο ενυδρειο απταιζια ξηλωνεις βραχια και νεκρωνεις το κοματι. αλλιως το σπας βαθια. μερικα wrassakia ποτε δεν ειναι αχρηστα ολα κατι τρωνε... φυσικα μπορει να υπαρχουν ενυδρεια που να μην εχουν διαφορα παρασιτα αλλα θελουμε να κανουμε το χομπι μας και οχι αυτο να μας κουραζει. οποτε μην τρελενεσται ολα καλα ειναι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χάρη της tropic marin ήταν ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι αλητης!!!! Αλλα φοβερος ΣΕΦ........
Α και κατι ακομα εχεις την νόσο των ακροπορων!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ο γιατρός μου είπε μακρυα από πολύποδες για 2 χρόνια για αποτοξίνωση
![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία φαίνονται Χάρη!!!Καλορίζικο το φωτιστικό και μακριά από άλλες αναποδιές
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να κανεις τωρα disco party!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φερε τα ποτα και ξεκιναμε κανει και κεραυνους το εργαλειο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη ωραίο φαίνεται.
Πιστεύω τα κοράλλια σου θα το ευχαριστηθουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδιααααααααααααα να στε παντα καλαααααα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- χθες τον εχοσα ηρθε και αλλαξε τα led ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παιρνω το αιμα μου πισω σιγα σιγα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 23-02-17 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι λεντ αλλαξες Χάρη;;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Για σου χάρη με τα moon Light σου .....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |