|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το βρηκαμε αυτο ειναι ειναι οντος αυτο απο στρεσ σιγουρα εγινε *** δικια μ εβαλα λαμπα blue ligh και μ ειχαν πει οτι στρεσαριζετε παρο τι το ειπαν εκανα του κεφαλιου μ πεδια τι κανο σε αυτο το προβλημα??
Mod note: λιγη προσοχη στις εκφρασεις αν ειναι ευκολο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GAB team : 21-11-13 στις 07:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πες μου ποτε εβαλες το βακτοπουρ ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-11-13 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα. το ενυδρει τι ενοοις να το στροσο ? αμα ενοοις βη8ο τον εχω εδω και καιρο στρομενο ειναι καιρο τα ψαρια μαζει τα εχω 2-3 χρονια το μεγαλιτερο σε ηλικια ειναι 7 χρονον και ειναι α8ιχτο ειναι το μονο που δεν εχει αρωστισει...
------------------------- οσο για μπολι δεν 3ερο τι ειναι αυτο οποτε μπορεις ερχεσε και μ λες απο κοντα τι χρειαζομε και ποσο κοστιζουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 21-11-13 στις 00:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αααα τορα καταλαβα αμα δεν βαλεις μπολει και 3εκινισεις με καινουργιο νερο τι γινετε??
απαντησε μ να σου πο τι γινετε εδωω |
|
||||
|
||||
![]()
και φρεσκο νερο και μπολι, σβησε τα φωτα του ενυδρειου και θα μιλησουμε αυριο, αφου εχεις βαλει φαρμακο αποψε δεν μπορουμε να κανουμε κατι, τα λεμε αυριο, και ΔΙΑΒΑΣΕ, ΠΟΛΥ , θα σου βαλω διαγώνισμα (πλακα κανω)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατι αλλο προσωπικα δεν εχω να πω. Καλο διαβασμα αν το αποφασισεις και καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
δεν εφερα αντιρισει καλε ειπα το 3ερο εχω κανονισει για 250 λιτρο ενυδρειο αλλα δεν εχω αυτοκινιτο και διπλομα για να το φερο και η 8ια μ δεν μπορει να με βοη8ειση στην μεταφορα λογου προσοπικου δεν ειπα οτι ειπαμε κατι κακο ειπα οτι αυτο ειναι το προβλημα που εχει το ψαρακι τα εβαλα ολα κατω και τα σκεφτικα ενα ενα και ειναι οντος αυτο που λες ειχα 1ον εβαλα blue ligh που τα ψαρια ειναι δυσκολο να δεκτουν και στρεσαριστικαν 2ον αλα3α το νερο χωρις να κανο μετρισης της οπιες δεν 3ερο 3oν δεν εχω ενυδρειο που να βοη8αι και τα χρυσοψαρα.. και τελευτο ριζες βοη8ανε καπου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο χρυσοψαρου... | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-11-11 17:29 |
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 5 | 19-10-11 08:04 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |