|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω για το μουνλαιτ..αλλα για τα φυτα επειδη και γω φρεσκος ειμαι,στην αρχη αργουν λιγο να παρουν μπροστα.. Θελουν μαλλον λιγο καιρο να μαθουν τα κατατοπια... ![]() απλα πρεπει να εισαι συνεπης στις αλλαγες σου,στα λιπασματα αν βαζεις και σταθερες ωρες φωτισμου.. δλδ αν δεν εχεις παρε ενα χρονοδιακοπτη και ρυθμισε τον να ανοιγει στανταρ ωρες...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αφού τα φυτά σας είναι εύκολα μη ξεκινάτε με λιπάσματα αμέσως, πιο πολύ κακό θα κάνουν παρά καλό. Αφήστε τα καμία 15αρια μέρες και μετά βάλτε καμιά ταμπλέτα κοντά στη ρίζα θα είναι καλύτερα
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω οπως εχω πει τη πατησα με εναν πετσοπα και πηρα σε υγρη μορφη...αφου ειχα ψαρακια κανενα 10ημερο εριξα μισο καπακι.αυτο ελεγε ενα.το θεμα ειναι οτι 10 μερες μετα τα βλεπω ολοιδια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρατησέ το για αργότερα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ευκολα φυτα χρειαζονται ενα γενικο λιπασμα μια φορα την εβδομαδα και μιση δοση απο την αναγραφομενη. Τωρα σχετικα με τα φωτα σου ,παρε εναν χρονοδιακοπτη διαλεξε ποιες ωρες θεσ να αναβει,βαλτον 8 ωρες και αστον.
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα να πω πως σημερα ειχα και γεννητουρια...γκαπακια...βεβαια βλεπω μονο 5 αλλα κατι ειναι και αυτο.και εχω και αλλες 2 εγκυους γκαπυ και 2 πλατυ!!!!της ποπης θα γινει
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως τα δεχτηκες φιλαρακι...!!
σε λιγο καιρο θα τιγκαρεις!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
να εισαι καλα....ενα μηνα εχω το ενυδρειο και εχω τρελαθει.μαλλον επειδη ειναι αρχη..ειδικα τωρα με το moonlight που θα βαλω!!!εχω το ενυδρειο διπλα στο γραφειο και δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω του!χαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε μερικες μερες κλεινουμε χρονο με το δικο μου! ![]() ενθουσιασμος με μπολικο αγχος... κανονικος ερωτας!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | aponalto | Φωτισμός | 8 | 09-08-10 21:09 |
Φωτισμος | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-08-09 04:49 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |