|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ας ξεμπερδέψουμε λίγο το θέμα.
η γαρίδες που εχείς μαλλον είναι αυτές Caridina babaulti μην μπερδεύσε στην λέξη Caridina γιατί το είδος είναι neocaridina σαν τις red Cherry. Ύστερα απο πολύ ψαξίμο οι κορυφαίοι Breeders απο taiwan το ταξινομούν το είδος στην neocaridina denticulata κοινώς σαν τις red cherrys.
|
||||
|
||||
![]()
Ας περιμένουμε μέχρι να μιλήσουν οι βιολόγοι. Οι ονομασίες που δίνουν οι εκτροφείς δε σημαίνουν και πολλά.
Πάντως πλέον οι red cherries έχουν αλλάξει επίσημο όνομα και αναγνωρίζονται ως Neocaridina davidi.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν θέλεις όμως προσθέτεις κιόλας. ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17216
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 12-11-13 στις 20:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεστη ριχνε τη τροφη τους σε συγκεκριμενο σημειο και θα σκασουν μυτη να φανε!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ειπε οτι δεν υβριδιζουν αρα ειναι caridina. Πως τις ξεχωριζεις με το ματι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανεστη αυτη πηρες μαλλον https://www.google.gr/search?q=Carid...w=1421&bih=801
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικά αποφεύγουμε τη συμβίωση neocaridina με caridina γιατί οι πρώτες υπερισχύουν και δεν έχουμε τις αναπαραγωγές που επιθυμούμε στις caridina. Σε 200 λίτρα βέβαια έχουμε μεγαλύτερες ανοχές αλλά θέλει παρακολούθηση ο πληθυσμός των neocaridina.
|
||||
|
||||
![]()
Απο τοτε εχω δει μονο μια green και αυτο για λιγο. Ποιος ξερει τι εγινε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε όταν ταίζεις δεν τις βλέπεις????
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, αφαντες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο κιτρινη η συγκεκριμενη η ειναι η ιδεα μου;
|
|
||||
|
||||
![]()
red cherry ειναι μην φοβασε
απλως εχει βγαλει σελα η οποια σε λιγο καιρο θα γινουν αυγα και τα κατεβασει κατω απο την κοιλια της |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ... παντως οι πρασινες.... εγιναν καπνος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχει τυχει με μπλε γαριδες, μετά από λίγο καιρό να αλλάξουν σε τελείως γκρι
Αλλά εκεί το περιμένα Για τις πράσινες δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο Γκρι γαριδες βλέπεις?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Στις πρασινες αν δεν τις αρεσουν οι παραμετροι αλλαζουν χρωμα προς το καφέ....
Τι παραμέτρους εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Ph 6.8 26 βαθμους θερμοκρασια. Σκληροτητες εχω καιρο να μετρησω αλλα μπορω να το κανω αυριο.
------------------------- Δεν βλεπω γρι γαριδες αλλα ειναι μερικες διαφανες εντελως με κοκκινες γραμμες στο σωμα τους καθετες σαν φλεβες. ------------------------- Οι μπλε πως εγιναν γκρι;:eek: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη magman : 17-11-13 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε...όχι απ το κακό τους!
![]() Ειχα διαβασει (αφού τις πήρα) πως το χρώμα στις συγκεκριμένες μπλε, το πετυχαινουν οι εκτροφείς μέσω της διατροφής τους Ε έπαψε η συγκεκριμενη διατροφή...πάει και το χρώμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανεστη ριξε την θερμοκρασια στους 24 βαθμους!θα δωσει εναυσμα στις γαριδες για πολλα παιχνιδια!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιμενω παντως οτι θελω να βαλω πιο "ψαγμενες" γαριδες αλλα ευκολες. Αμα δειτε σε κανενα πετ σοπ τιποτσ ενημερωστε με να ξερω. Ηδη σκεφτομαι να βγαλω και τους καρδιναλιους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις παιχνιδια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φωτο πιυ εβγαλα σημερα
|
|
||||
|
||||
![]()
αναπαραγωγης αισθανοντε αλλαγη εποχης με τη θερμοκρασια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ, συμφερει κιολας η χαμηλη θερμοκρασια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα τελευταιο στιγμιοτυπο
|
|
||||
|
||||
![]()
Η green shrimp μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη τη στιγμη στο ενυδρειο εχω μονο καρδιναλιους 18 τον αριθμο και κορυντορας. Προς ωρας δεν τα βγαζω ολα τα ψαρια, θα δω αργοτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν φυγει τα τρια απο τα τεσσερα κορυ και μολις ξετρυπωσω το τελευταιο θα φυγει και αυτο. Μπηκε ημιενεργο υποστρωμα πανω απο το βυθο μαρκας fluval.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα, οταν ερθει η ωρα θα σου πω, ακομη εχω ψαρια μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην περιπτωση μου τι λετε θα προκυψει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες που ανοίκουν στο είδος neocaridina ειναι πιο εύκολο να κρατηθούν από έναν μεσο ακουαριστα.
Σε περιπτωση που ειναι caridina τοτε είναι λιγο πιο χλωμα τα πραγματα, γιατι θελουν ειδικες παραμετρους με μηδενικο kh και νιτρικα καθως και συγκεκριμενο gh κτλ. Αλλα μην σκας γιατι οπως ειπαμε το ειδος που αγορασες ειναι κατα πασα πιθανοτητα neocaridina οποτε ειναι πολυ πιο ελλαστικες στις παραμετρους. Το πολυ πολυ να χασουν το χρωμα τους και απο πρασινες να γινουν διαφανες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 107 | 09-12-11 02:08 |
Cleaner Shrimp | gaitan_chris | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 30-11-11 00:13 |
Μπορεις να το πεις και ζουγκλα | kalomoiris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 07-04-11 19:42 |
Αρλεκινοι, Sae, με Bamboo shrimp? | @@nikos@@ | Γαρίδες | 7 | 14-10-10 08:49 |