|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλογέμιστο! Αγαπημένα ψαράκια τα 'συννεφάκια'.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() το αποφασισα γιαυτα τελικα γιατι ειναι πολλα αυτα που θα γλυτωσω κρατωντας τα.και θαναι και η "αλλαγη" που ηθελα. τωρα πρεπει να βρω πως θα στηθει το ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
...και επισης να δεις τι θα κανεις το καλοκαιρι για να μην ξεπερασεις τους 24-25c.
|
||||
|
||||
![]()
ναι τοχω υποψιν μου,αλλα το καλοκαιρι θαμαι εδω,οποτε θα μπει ψυξη τοτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο. Θα σε αποζημιωσουν τα συννεφακια. Σε εμενα γεννησαν κιολας! Βαλε και καμια γαριδα. Δεν εχω δει να τις τρωνε. Τωρα σχετικα με θερμοκρασια εγω την εχω στους 26,5 με 27 για οσο κρατανε οι ζεστες γιατι δεν γινοταν να δουλευουν τα ανεμιστηρακια ολη μερα. Ξερω ιδανικα ηθελαν και αλλο χαμηλοτερα. Τα βλεπω αρκετα δραστηρια και υγιεστατα. Το χειμωνα τα ειχα στους 22-23 γιατι εχω και τα cpd μεσα.
Εαν εχεις ελευθερο χρονο θα ελεγα να παρεις λιγοτερα απο 15 και να ασχοληθεις με αναπαραγωγη. Χμ! εχεις και μια λιμνουλα ετοιμη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτα
![]() λοιπον ανεβαζω μια φωτο οπως ειναι τωρα με διαφορα στησιματα στα ξυλα,να μου πειτε ιδεες.θα μπουνε και μερικα ευκολα φυτακια γιατι δε μπορω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εχω αφησει προς το παρον κιεχω βαλει java fern δεξια γωνια πισω απτο βραχο
![]() ![]() ------------------------- γεμισε,μπηκαν και τα ψαρια και τρεχει χωρις φως μεχρι να καθαρισει το νερο καλα. τα ξυλα μου σπασανε τα νευρα λιγο,3 μηνες βουτηγμενα στο νερο,τα εβγαλα μια μερα χτες και επιπλεουνε παλι ![]() τα σφηνωσα και θα δω τι θα γινει αυριο.σκεφτομαι να βαλω καμια τσερυ αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα,θα δω πως παει πρωτα κ πως θα στηθει τελικα κ βλεπουμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 07-09-13 στις 17:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ψαρια.
![]() Που τα βρηκες τελικα? Εμενα μαρεσει το 3ο στησιμο που εχεις κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μμμ, με τι γαρίδες πως τα πας?
![]() Η πέτρα ειναι πολύ μεγάλη.... Για την ρίζα οπως ειπε και οΓιαννης παραπάνω , απλα αφερεσε την πέτρα και βάλε πετρες σαν αυτες που εχεις κάτω... |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβες?Μαζεψε γνωμες ,το εστησε και μας αφησε με τη γλυκα...Βαλε βρε χριστιανε μια φωτο ολοκληρωμενο,εστω και προσωρινα και μετα ξεχυνεσαι για οργισμενο σαββατιατικο clubing
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() οχι απλα δεν προλαβα γιατι ειχα κατι τρεξιματα για ραματα στα νοσοκομεια εδω με τη μικρη την ανιψια μου κιετσι εμεινα πισω. η πετρα ειναι οντως αρκετα μεγαλη,και ισως και τα ξυλα να ειναι πολλα.θα το δω αυριο με την ησυχια μου που θαχω και χρονο να δω τι μπορει να γινει.γιατι σημερα δεν σταματησα καθολου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 4ο και το 5ο με ξετρέλαναντουλαχιστον στο ματι....θα προτιμουσα το 4ο αλλα δεν μπορώ να υπολογίσω τις αναλογίες..θα ηθελα να το δώ και γεμάτο για να πω με σιγουρια..δοκιμασε να''σηκώσεις'' το υποστρωμα στην πισω μερια ωστε να κανει σαν πλαγια καπως...μου ακουγεται ωραιο...
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ηθελα να κανω με το χαλικι που εχω κατω αλλα δε με εφτασε.το εκανα μονο απτη μια μερια εκει που ειναι η πετρα για να τις δωσω λιγη κλιση.
οπως ειναι τωρα.αλλα μαλον δε θα μεινει ετσι,απλα προσπαθω να μη χαλασω λεφτα για να παρω "υλικα" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα τα ψαρια,καλες και οι χαμηλες θερμοκρασιες και τα σκληρα νερα,αλλα σαν τον αμαζονιο με black water,δεν ειναι...
το βλεπω να ερχεται,με τρωει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξεπάτωσε τα και βάλε καμια νανοκιχλίδα και 2 κουταλιες της σουπας black water extract να ερθεις στον ισιο δρόμο..!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασια τα εχεις τωρα?
Τα βλεπω στην επιφανεια να παλευουν για οξυγονο...
|
||||
|
||||
![]()
ντιμη ειναι στους 25 σταθερα με μικρη πτωση το βραδι.θαθελα να ειναι χαμηλοτερα αλλα που θα παει,θα πεσει.εκεινη την ωρα που εβγαλα τη φωτο οντως υπηρχε προβλημα λογο του φιλτρου που η εξοδος του δεν εστελνε το νερο αρκετα ψηλα για να κανει αναταραξη.εβαλα μακρυτερη σωληνα στην εξοδο για να φτανει να αναταρασει και ισιωσανε
![]() αμαν,ολα τα πιανει το ματι σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εχω στους 27 καθολου αναταραξη λογω co2 και ειναι μια χαρα. Ισως να δινουν τα φυτα οξυγονο. Στο μαγαζι ποσο τα ειχαν δλδ? Εδω που τα εχουν ειναι κοντα στους 30 στο μαγαζι
|
||||
|
||||
![]()
εχω αρχισει και τα συμπαθω τα κ...λοψαρακια
![]() και τρωνε και απολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο αυτα black water γινονται ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το σκεφτηκα κιεγω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά περνάνε!!!
Ωραία ζουγλίτσα... ![]() Εχεις πμ... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια καταστασούμπα εχεις φτιάξει εκει...να τα χαίρεσαι
στην πρώτη φωτό με τι τα καθάρισες και γιναν ετσι τα τζαμια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βραχηκανε την κυριακη που εκανα αλλαγη κ δεν τα καθαρισα,γιαυτο γινανε ετσι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο ειναι και το δικο σου ´´βασιλειό´´
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω Προτασεις ..... | petros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 07-02-13 15:52 |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |