|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,σας παραθέτω φωτογραφίες πιο κάτω για να μου πείτε τον τρόπο να μπαλώσω το παρακάτω ενυδρείο.
Προφανώς καταλαβαίνετε ότι έχει ξαναγίνει μπάλωμα (όχι από εμένα)το οποίο δεν απέφερε αποτέλεσμα γιατί τα νερά τα χάνει πάλι από εκείνο το σημείο. Το ενυδρείο το βρήκα πεταμένο και το μάζεψα και είναι 200 λίτρα. ![]() ![]() ![]() Το ενυδρείο όταν με το καλό φτιαχτεί θα αντικαταστήσει το υπάρχον 120αρι μου. Επίσης θα ήθελα και καμιά πρόταση για καπάκι,διότι δυστυχώς δεν το πετάξανε και αυτό μαζί με τη γυάλα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ραγισμα σε πατο (επισκευή??) | ska13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 23-04-13 10:19 |
Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-03-08 13:47 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |