|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο και ενυδρείο σου και σίγουρα διακοσμητικά θα το διορθώσεις όπως σου είπαν και παραπάνω. Σήκωσε το θερμαντικό σώμα λιγάκι να μην ακουμπάει την άμμο μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες ολοκλήρωσα όλες τις αλλαγές που ήθελα. Πήρα μεγαλύτερα και καθαρά κοχύλια αυτή τη φορά. Σήκωσα και τον θερμοστάτη να μην πατάει στην άμμο για λόγους ασφαλείας. Πιστεύω πως είναι εντάξει τώρα για να αφήσω στην ησυχία τα ψαράκια να δημιουργήσουν το χώρο τους.
Πείτε μου την γνώμη σας! ΥΓ: Μεγάλες μπουλντόζες αυτά τα ψάρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι
![]() Να το χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είναι πολύ μεγάλα αυτά, αν θες ρίξε και λίγα απο τα άλλα που είχες(να είναι καθαρά) για να έχεις και ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω, ριξε και τα αλλα για να αλλαζει το τοπιο των κελυφων λιγο. Αν θελεις τσεκαρε οτι ειναι πολυ σταθερη η πανω πετρα στα δεξια, αλλιως αλλαξε της θεση. Γιατι οπως διαπιστωσες...σκαβουν πολυ!
![]() Κατα τα αλλα..να τα χαιρεσαι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελείως πληροφοριακά...τα κοχύλια που τα βρηκες;
Πολυ ωραίο το στήσιμο. Συμφωνω κι εγω ότι θέλει να προσθέσεις και λίγο πιο μικρα για μεγαλύτερη ποικιλία στο μάτι...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά! Η πέτρα στα δεξιά είναι πολύ σταθερή. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά έχει κάτσει καλά. Όταν βρω και μικρότερα κελύφη θα βάλω. Τα παλιά τα πέταξα γιατί είχαν πολύ βρώμα. Τα έβραζα και έβγαζαν συνέχεια βρώμα.
Τα κοχύλια αυτά τα πήρα από αυτό το κατάστημα. http://www.noveltex.gr/ Συγκεκριμένα είναι αυτά. Λίγο ακριβούτσικα αλλά είναι όμορφα, αξίζουν. http://www.noveltex.gr/component/vir...category_id=43 |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο πολύ ωραίο στήσιμο.
θα το επισκεφτώ και εγώ το κατάστημα με τα κέλυφη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως τα ψάρια όλη μέρα σκάβουν. Μου έχουν κάνει την αριστερή πλευρά του ενυδρείου βουνό! Πετάνε τα μπάζα εκεί φαίνεται και τα έχω περίπου 1 εβδομάδα! Τι θα γίνει σε ένα μήνα ή ακόμα χειρότερα σε 2-3-4 μήνες; Έτσι που πάνε θα φτάσουν στον πάτο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φτάσουν θα φτάσουν
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |