|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ bolskas :Ρ
όντος είναι φοβερός αλλά έχω πρόβλημα όταν κάνει ανάγκη του !! μου κάνει παντού σε όλο το σπίτι !! και δεν ξέρω τι να κάνω !! μπορεί πχ να του έχω την πανα με τις σταγόνες και ούτε την πλησιάζει !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ!!!
------------------------- χα χα καταπληκτική φατσούλα!!! μήπως πρέπει να πάρεις τώρα που είναι μικρό αυτά τα κινούμενα κάγκελα, να το περιορίζεις αρκετές ώρες, και να έχεις μέσα το κρεββατάκι του και παρα κει την πάνα. στο κρεββατάκι δεν νομίζω να τα κάνει, οπότε θα εντοπίσει την εντολή. εδώ τα έχουν αρκετά φτηνά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 18-04-13 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν χιλια πραγματα που πρεπει να μαθεις. ισως να επρεπε να εισαι πιο διαβασμενος πριν ερθει αλλα τωρα εγινε ετσι και δε πειραζει.
να του αφιερωνεις πολυ πολυ πολυ χρονο στο να του μιλας και να του δειχνεις και ολα θα γινουν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το που σχολάω από την δουλεία όλο μαζί του είμαι ...
πάντως μου δείχνει σημάδια πολύ έξυπνου σκύλου !!! παρά του ότι είναι 46 - 47 ημερών αναγνωρίζει το όνομα του, τους χώρους του σπιτιού, που είναι το κρεβάτι του και το νερό του κτλ !!! τα βράδια του έχω περιορίσει ένα χώρο περίπου 1,5 Χ 2,5 μ και έχω βάλει μέσα το κρεβατάκι του, το φαγητό του την πάνα και τα παιχνίδια του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα! βαλε καμια φωτο να τον χαρουμε και εμεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
έλα φίλε μου θα του βγάλω καινούργιες το βραδάκι
![]() πάντως αν έχει κάποιον που ξέρει από παγκ κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη !! |
|
||||
|
||||
![]()
για τα ουρα δεν μπορεις να κανεις κατι ακομα..
ειναι ακομα και δεν μπορει να συγκρατειται οποτε θελει..μεγαλωνοντας βδομαδα με βδομαδα θα βλεπεις τρομερη βελτιωση..το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις πανα και να τον βαζεις εσυ εκει πανω για να τα κανει...οταν το πετυχεις μετα αφου πινει νερο η μετα το φαι και τα κανει εκει που θελεις θα τον επιβραβευεις |
|
||||
|
||||
![]()
να μια νέα φώτο
![]() ![]() καθώς και 2 βίντεο από FB |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε φιλε βασιλιας το μικρο!
Να το χαιρεστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρε φατσονι να το χαιρεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο να σου ζήσει, μια απο τις λίγες ράτσες που μ'αρέσει.
|
||||
|
||||
![]()
μέρα με την μέρα με κερδίζει περισσότερο με τα νάζια του και τα καμώματα του
![]() εν τω μεταξύ έχει αρχίσει να δαγκώνει ότι βρεί (παπούτσια - έπιπλα κτλ) πώς του το κόβω αυτό ?? |
|
||||
|
||||
![]()
τον τρωνε τα δοντια του
παρτου παυχνιδακια να δαγκωνει και να ασχολητε και να τον μαλονεις αμα τρωει παπουτσια επιπλα κλπ γιατι αμα το μαθει θα κυκλοφορειτε ξυπολητοι
|
||||
|
||||
![]()
ok φίλε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
να τον χαιρεσαι ειναι τρελο μουτρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
μουτρο,,φοβερος ο κουταβαρος..οσο αφορα την αναγκη του πηγαινε το στην λερωμενη πανα καθε 2 ωρες...οσο για το δαγκωμα ειναι κατι που δε μπορεις να αποφυγεις..η μονη λυση,αν πετυχει,ειναι τα ειδικα παιχνιδια απο τα πετσοπ
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά τα δύο είδη είναι καλές επιλογές για τα δόντια, φυσικά να τα διαλέξεις ανάλογα με το μέγεθός του, γιατί αν είναι μεγάλα δεν θα τα παίζει.
είναι κουκλί να σου ζήσει!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
husky puppy !!! | gkontos | Άλλα ζώα | 80 | 31-03-13 09:03 |
το maltese μου...τα puppy mills κ.α. | debbie | Άλλα ζώα | 22 | 08-05-10 21:30 |