|
||||
|
||||
![]()
Θα παρω εναν θερμοστατη γιατι αυτος που εχω δεν κανει προφανως..θα χαμηλωσω κ το ph.και τα υπολοιπα θα τα διορθωσω σιγα σιγα!!
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!ολους!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. Γιατί να ΜΗΝ κάνει ο θερμαντήρας που έχεις; Οι περισσότεροι ΑΝ όχι όλοι... φτάνουν άνετα τους 30 βαθμούς. Πόσα watt είναι αυτός που έχεις;
2. Ποία μέθοδο θα ακολουθήσεις, για να μειώσεις το ΡΗ; 3. Ελπίζω να προλάβεις τα διορθώσεις... πριν αρχίσουν, να σου βγάζουν προβληματάκια.- |
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξερω ποσα watt ειναι.Ο προηγουμενος κατοχος του θερμαντηρα μου ειπε οτι εχει καθορισμενη θερμοκρασια (24) κ δε βλεπω απο καπου να αλλαζει.
Για το ph εχεις να μου προτεινεις εσυ καποια μεθοδο?(την πιο ευκολη κατα προτιμηση)
|
||||
|
||||
![]()
1. Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία/ες τον θερμαντήρα;
2. Εύκολη....εσύ θα διαλέξεις ποία είναι.... άλλος έχεις πρόβλημα με τον χρόνο που απαιτείται... άλλος με τα χρήματα που απαιτούνται κλπ. Διαβάζεις λοιπόν με ποίους τρόπους μπορείς να το πετύχεις και αποφασίζεις. Εγώ απλά θα σου προτείνω.... να αποφύγεις την προσθήκη χημικών (PH Minus και παρόμοια προ'ι'όντα).- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos σηκωμενα λεπια σε γκαπυ | aquatic | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 24-03-13 13:12 |
Φουσκωμενο με σηκωμενα λεπια(guppy) | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-02-11 17:09 |
σηκωμενα λεπια χωρις πρηξιμο | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-10-07 13:25 |
Λεπια | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-07-06 19:21 |
Κοκκινιλες στα λεπια | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 10-07-05 01:32 |