|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα λίγο χρόνο αυτές τις ημέρες και κάθισα και έφτιαξα στο excel δύο φύλλα , το ένα για την εύκολη χρήση των χημικών που ρίχνουμε στα ενυδρεία μας. Ελπίζω να καλύπτουν όλους μας οι εταιρείες που έχω συμπεριλάβει. Το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι οι διαστάσεις του ενυδρείου, από αυτές βγάζει μόνο του τα καθαρά και μεταβάλει ανάλογα τις ποσότητες.
Στο δεύτερο μπορείτε να διαχειριστείτε τους λαμπτήρες του ενυδρείου. Εισάγετε στοιχεία όπου το κελί είναι μωβ καθώς επίσης συμπληρώνεται κατά κρίση των παράγοντα ασφάλειας που κρίνει πότε πρέπει να αντικατασταθεί η λάμπα, πέραν των προδιαγραφών. ![]() Το αρχείο (Aquarium Management) μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ Ελπίζω να φανεί χρήσιμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nkarvounis : 17-10-05 στις 22:19 |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή δουλειά!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα ενυδρείο με 10 κιλά χαλίκι και ένα ξυλαράκι έχει περισσότερα "καθαρά" λίτρα νερού, από αν του βάλουμε 30 κιλά χαλίκι και 10 χοντρές ρίζες... Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
new version comming soon
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
New Version Uploaded
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή δουλειά....
Το ύψος στήλης νερού δεν θα έπρεπε να μεταβάλλεται όταν αλλάζουν οι διαστάσεις;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω γιατι δεν το βρισκω ?
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε εδώ : http://www.*******/index.php?ind=dow...ry_view&iden=1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 17-10-05 στις 15:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Που για να μπεις πρέπει να εγγραφείς, sorry αλλά να μου λείπει έτσι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Thnks qstavrosq!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τα λεγόμενα του Μάκη
Απλώς για την ιστορία το θέμα δεν ενέκειψε από εμένα Απλώς ο qstavrosq βοήθησε ένα άλλο μέλος να βρεί το αρχείο. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 17-10-05 στις 15:22 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|