|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα φιλοι μου, εμαθα οτι ακρυλικο πλαστικο χρωμα, απο μια εταιρια που εχει το παπαγαλακι σαν συμβολο, κανει για να βαψει καποιος το background του.
Οταν στεγνωση και μετα δεν ηπαρχη προβλημα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαστικά χρώματα είναι υδροδιαλυτά.....απλά μην το κάνεις.
To παπαγαλάκι το λένε Glasurit είναι μάρκα χρωμάτων. Στο έχω γράψει σε άλλο post τι να ψάξεις, Εποξικό βερνίκι 2 συστατικών |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε, πηγα σε εναν που κατασκεβαζει ενυδρεια και deco και τα deco του τα καλυπτει με αυτο το χρωμα. Απο οτι ειδα στη συσκευασια ειχε εναν παπαγαλο και εγραφε plast cryl πανω.
Τωρα απο εκει και περα, τι να πω. Μηπος εχεις link για εκει που εχει σχολιαστη το θεμα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι λουστρο lasal ?ζηταω λουστρο σατινε και μου το δινουν η θελω και αλλες πληροφοριες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|