|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειχε ποτε καποιος απο εσας η φιλος σας στο ενυδρειο του το barracuda,εαν ναι ποσο μεγαλωνει σε ενα ενυδρειο και η τροφη του ειναι ιδια με τα οσκαρ η τις κιχλιδες ;ξερει καποιος να μου πει δυο λογια για το συγκεκριμενο ...στην πραξει
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ενυδρείο μιλάμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπαρακούντα είναι δύσκολα ψάρια. Και εγώ στο μέλλον θα αγοράσω.
Αυτό που πρέπει να προσέξει ο οποιοσδήποτε είναι το μήκος του ενυδρείου!! Πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.¶λλωστε τα περισσότερα μπαρακούντα όταν τρομάζουν η συνηθέστερη συνέπεια είναι το πολύ γρήγορο κολύμπι προς τα τζάμια του ενυδρείου. Γενικότερα θέλουν πολύ χώρο για κολύμπι, χωρίς να παρεμποδίζονται από φυτά και διακοσμητικά. Κάποια χαμηλά φυτά κατά μήκος του είναι αρκετά. Μπορούμε αν θέλουμε τόσο πολύ να βάλουμε φυτά μπορούμε να τα μαζέψουμε στην μια μεριά του ενυδρείου. Αυτά για αρχή....... |
|
||||
|
||||
![]()
για 300 λιτρα με ενα πλεκοστομο 22-25 ποντους ,ποσα baracuda μπορω να βαλω;
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου κανένα
![]() Φαντάζομαι ότι εννοείς κάποιο απ' αυτά? http://www.seriouslyfish.com/species...chus-falcatus/ http://www.seriouslyfish.com/species...us-microlepis/ μπρρρρ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα 2 με την προυποθεση να πανε σε μεγαλυτερο.
|
||||
|
||||
![]()
1ον θέλουν μεγαλύτερη παρέα
2ον σε πόσο μεγαλύτερο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |