|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
1)μου αρεση να κατασκευαζω πραγματα και ολη η διαδικασια να σκεφτωμαι αυτο που θελω να κανω και να το κατασκευαζω με οποιοδήποτε τροπο.
2)σε αυτα που μου προτινατε δεν μπορει να σταθη το ετοιμο φιλτρο γιατι εχει πλαστικο στο τζαμι και υπαρχη κα το καπακι με τη λαμπα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως οικονομικός
Αλλα στην αρχη το ενυδρειο το "φροντιζεις" και σε αποζημειωνει στο βαθος χρονου ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moufas1973 : 25-02-13 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
η χρηση χαλκοσωληνας αυτη που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι μπορει να βλαψη το νερο με τα ψαρια;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως αν βαλει κανενα 2211 και κλεισει ροη απο βανακια αρκετα με σπρει
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον καληνυχτα γιατι ειναι και λιγο αργα για αστεια.
------------------------- τι ειναι το 2211; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris1006 : 25-02-13 στις 01:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι εξωτερικο φιλτρο της eheim
|
|||
|
|||
![]()
Ok. be continued tomorrow
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο με τετοιο κάνει δουλεια ---> http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-Aqu...717373197/item αλλα ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει για τοσα λιτρα !
|
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ......
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω πως με αυτό δεν θα έχει πρόβλημα. Ειδικά αν το μπουκώσει στο υλικό....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναλογια νερου οσμοσης-νερου βρυσης | kikonec | Δίσκοι | 12 | 04-01-12 19:10 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
παραμετροι νερου | scooby14 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-10 23:29 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |