|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λες να βαλω ενα 30 λιτρο που εχω αδειο ενα μονομαχο ,,η θα με κραξη ο nik74
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι εμενα ποσα λιτρα ειναι? Δεν ειναι δα και 10λιτρο ρε συ ειπαμε, μια χαρα ενυδρειο μπορει να γινει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oxi τιποτε αλλο τωρα που ειναι και ζεστο το θεμα με τα bettas.
Εχει και ο Νικος και τα δινει μια χαρα. Θα το σκεφτω σοβαρα γιατι εκανα βαζει για το 120 λιτρο και θελω και εκεινω να το στησω,,,θελω να βγαλω λαμπιντο τι να κανω θελω γεννες πολλες γεννες. |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος χαχα, εγω παντως πηρα μαθημα απτο μικρο, ειδα οτι δεν χρειαζεσαι κανα τερας για να ευχαριστηθεις ενυδρειο, τωρα που ειναι νεοστημενο, πιο πολυ κοιταω αυτο παρα το μεγαλο :P
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι Σπυρο!
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα εχουν αλλη χαρη.Τα μεγαλα σε δεσμευουν να εχεις μονο ενα ειδος ψαριου.Ενω αν εχεις μικρα μπορεις να εχεις πολλους μικρους και διαφορετικους μεταξυ τους βιοτοπους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να τα κανεις τα πολλα και τα περιπλοκα?Στα λιγα και τα απλα ειναι η ομορφια.
|
||||
|
||||
![]()
καλα δε ντρεπεστε καθολου?
![]() ![]() εγω τι να πω που για να δω ψαρια εκτος του Youtube πρεπει η να παω σε πετσοπαδικο η να παρω το καραβακι να παω απεναντι και να περπατησω και 10 λεπτα για να φτασω στο ενυδρειο της πολης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αμα δεν εχεις χωρο για μεγαλο ενυδρειο τι κανεις τοτε ,,,βγαζει τα επιπλα
![]() ![]() Ετσι οπως παω με βλεπω και στην τουαλετα να βαζω ενυδρειο,,,[εχει βαλει ενας φιλος] ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα εγω διαβαζω αστεριξ.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παιρνω το λαπτοπ και διαβαζω θηρευτες
![]() ------------------------- Παράθεση:
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 22-02-13 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background σε betta tank | Κουραμπιές | Bettas | 16 | 15-02-13 14:52 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
DIY betta tank by Macintosh | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-02-06 18:21 |
Betta tank, καλό? | Maverick | Bettas | 7 | 19-02-05 17:15 |