|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λες οτι εχεις χρονο και σκεφτεσαι τις αλλαγες αντιφατικο ....εγω ενηλικα ψαρια τα αφηνα 1 μηνα χωρις τροφη αγριοι δισκοι αλλα 2 μηνες ειναι πολλοι .Μεχρι να φτασεις στο καλοκαρι θα πρεπει να τους μεγαλωσεις εκει ειναι το δυσκολο θελουν καθαρο νερο και καθαρο νερο μονο με αλλαγες
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=stelios816;730404]αν θεωρουν τα ψαρια παιχνιδια-διακοσμητικα και οχι ζωες σπυρο ετσι πρεπει λυπαμαι . εδω δηλαδη εγω σαν τι να καταλαβω?Ποιοι θεωρουν οτι τα ψαρια ειναι διακοσμητικα??
Εγω εννοειται οτι στο κλαδο με τους δυσκους θα ακουσω εσας, και εσενα θα ακουσω γιατι εχω διαβασει πολλα ποστ και απαντησεις σου οχι μονο δικα σου ολων των εμπειρων!!! Ξαναλεω οτι δημιουργησα αυτο το ποστ για να μην γραψω το καλοκαιρι σε καινουριο ποστ <<Μα τι εγινε????Γιατι παιθαναν τα δυσκακια μου??>> , αλλα ειμαι συγουρος οτι νομιζεις , οτι ενταξει φοιτητης ειναι του ειρθε η καβλα να αγορασει ενυδρειο κτλπ κτλπ, αλλα ασχολουμε 7 χρονια με το χομπι και δεν σκοπευω να το παρατισω, γιατι απλα το γουσταρω .. |
|
||||
|
||||
![]()
σου εγραψα τοσα και εσυ κολησες με τους δισκους μονο ?νομισεις οτι εκει ειναι το θεμα ?
![]() σηκωνω χερια και ποδια καλη συνεχεια αγορινα οτι αποφασισεις μαζι σου. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kanakss;730490]
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα μην μου λες οτι καταλαβα λαθος , γιατι αυτο εννοουσες.. Τελος παντων εννοιτε οτι δεν ειναι αυτο το θεμα, και ευχαριστω και εσενα και ολους για την ανταποκριση σας και για τις συμβουλες σας , μαλλον θα στραφω σε κιχλιδες και σε στυλ malawi...
Ισως σε μερικα χρονια οταν τελιωσω τις σπουδες μου μπορω να εχω και εγω το δικο μου δυσκοενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 02-12-09 15:51 |
τα φυλλα γινονται καφε | loizos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-12-08 10:05 |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |