|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν θυμάμαι καλά δεν έχεις καπάκι? στο 240λ μου με καπάκι χάνω περί τον πόντο την βδομάδα ή και μισό. χωρίς καπάκι και με θερμαντήρα θα έχεις μεγαλύτερη απώλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοκκατιλάκι;;; :$
------------------------- Παράθεση:
![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 17-02-13 στις 05:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι λογικό είναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Σto video με το χελωναριο ακοθγεται ενα κοκατιλ παπαγαλακι να φωναζει. Μολις εβαλα να παιζει αρχισε να φωναζει και το δικο μου!
|
||||
|
||||
![]()
χα χα δεν το πρόσεξα, δεν ξέρω αν έχει ο konstantin79, πάντως εγώ έχω ένα ζευγαράκι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν δε θα το πιστέψετε, αλλά από χθες ακούω τα μικρά λες κ μιλανε όταν πεινάνε (στη γλώσσα τους βέβαια)! Χεχεχε! Είναι ένας περίεργος ήχος σα νεροκροτάλισμα! Μέχρι τότε είχαμε μόνο πλατσουρίσματα, αλλά τώρα προχωρήσαμε κ παρακάτω...
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 17-02-13 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χα χα το παιδί μίλησε που λέμε. κι όταν μεγαλώσουν και τις σηκώνεις με τα χέρια θα διαμαρτύρονται. δεν τους αρέσει φυσικα΄να βρίσκονται στον αέρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι! Χεχεχε! Όταν κάθονται στον καρπό μου κ τις βλέπω τους αρέσει πάντως. Απλά μετά, για να μην τις ταλαιπωρω, χαμηλώνει το χέρι προς το νερό κ τα μακροβούτια δίνουν κ παίρνουν...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|