|
||||
|
||||
![]()
θα σου πω 2 λογους προς σκεψη φωσφορικα-νιτρικα απο τον σεμπτεβρη που τρεχει δεν εχω βαλει ποτε αντιφως και ειναι 0
------------------------- ααααα θα σου στηλω εαν μου κανεις την χαρη και μου πεις την αποψη σου στο μηνυμα που σου εστηλα χεχεχεχεχε ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 23-04-13 στις 01:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστη με τον ριακτορα αντι φωσφόρου δεν εχω αλγες αλλα επειδη το εκανα το σαμπ ειπα να βαλω και μακροαλγες για καλυτερα... λες να βαλω δεντρακι μαγκροβια καλυτερα?
|
||||
|
||||
![]()
οι μακροβιες ειναι μπελας απο αποψη συντηρησης δεν βλεπω τον λογο να μην βαλεις μακροαλγες,εκτος και εαν ο φιλος μας πει κατι.παντως σχεδον ολοι βαζουν χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα δεικτης ορθοτητας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μα καλά δεν κοιμάται κανένας
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κοστα εγω ξερω οτι πηγα για υπνο και ησουν μεσα και ξυπνησα και εισαι ακομα μεσα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλεις και καμια φωτο να το θαυμασουμε οεο???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο τελευταια βιντεακια απο το reefακι μου με τα soft.(δεν ξερω τι εγινε αλλα μου βγηκαν ψιλοχαλια τα βιντεο...)
Πλεον εχει δημιουργηθει sump 80λ (οποτε ανεβηκαμε στα 320λ) με τρια χωρισματα καταρρακτη, υπερχειλιση tunze duo, και κυκλοφορητη sahem 3500λ/ω. επισης εχουνε μπει δεντρακια mangroves (5) σε βαση απο φενιζολ που δουλευουν αντιθετα με το φως του ενυδρειου. Ακομη η κυκλοφορια εχει ενυσχηθη με την τοποθετηση 2 vorteck (mp10 and mp40) που δουλευουν σε wavemode την ημερα (μετα τις 10 κλεινει η μεγαλη και δουλευει η μικρη για καμια ωρα ακομη με μικροτερο κυματισμο οπου και μετα μπαινει σε night mode λειτουργια. Επισης ο φωτισμος εχει αναβαθμιστει εχοντας πλεον 48 3w/led σε αναλογια 50/50 και μια μετταλου 150watt στσ 20000K πλεον(την δουλευα στα 12000κ πρωτα). http://www.youtube.com/watch?v=3itDp...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=U-1YJ...ature=youtu.be
Reef-ακιας και Disk-ακιας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 01-08-13 στις 01:18 |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ φως ρε φίλε imo ....επάνω τι είναι αυτό Νικόλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To εργοστασιο βλεπω μεγάλωσε και αλλο,,,,πω ρε φιλε τουμπανο ειναι.
Εμενα πάντως με αρεσει με τα χαμηλα φωτα ,,,ανεβασε και ενα video με τα χαμηλα να δουμε και τα χρωματα απο τα κοραλια βρε.
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή η μετάλλου είναι αυτό που βλέπεις επάνω, είναι τύπου καμπάνα.
Δοκίμασα και με λιγότερο φωτισμό αλλά έιχα θέμα με τα κοράλλια που βρίσκονται χαμηλά επειδή έχει καθαρό βάθος 75 πόντους μέχρι τον αραγωνιτη και δεν είχα καλή διείσδυση.
|
||||
|
||||
![]()
βρε κάτω από την λάμπα λέω επάνω στον βράχο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο..! Είναι για να χαζεύεις ώρα μπροστά του..
Τι ψύξη έχεις για τα led?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο δυο ανεμιστηρακια εχω βαλει. Μου τα ειχε στειλει και αυτα μαζι με ολο το πακετο.
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης να αναφέρω οτι αλλαχτηκε και το skimmer TMC 400 V2 με το Deltec mce 600 (με την λευκη αντλια).
Αν παρατηρησατε στα βιντεο δεξια οπως βλεπετε υπαρχει μια τεραστια ανεμωνη που κανει host το clarkii μου, τις επομενες μερες θα γινει χειρουργείο για την διχοτομηση της.
|
||||
|
||||
![]()
Στα σκληρά πότε πέφτεις;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο είναι
![]() Δυστυχώς απλησίαστο όνειρο... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει τα πάντα και είμαι έτοιμος από Σεπτέμβριο!!! Πολλά από τα soft θα μεταφερθούν σε άλλο που ετοιμάζω σιγά-σιγά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έλεγα πως είναι ακροπόρα χεχε
|
||||
|
||||
![]()
μπουκ φυσαει η ριφαρα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δύο φωτο με το νεο σπιτι του μαύρου κλοουν μου(όχι του κλαρκι μου), ένα μεγάλο σαρκοφυτο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεγια το νεο σπιτικο καλοριζικο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα πος παει το ενυδρειο??? λιγο φωτοθεραποια θα μας κανεις??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση reef 350 lt | xristosdim | Reef | 16 | 24-03-12 14:56 |
Rio 400 Reef Αναλυτικη Παρουσιαση | niar71 | Reef | 22 | 08-11-10 01:43 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Παρουσιαση nano reef dennerle 60l | gta__156 | Nano Reef | 10 | 02-03-10 16:20 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |